Holčiny, mám dotaz

12.01.2009

ohledně krevní skupiny. Mám B Rh-, takže negativní, a někde jsem slyšela, že by to mohlo působit komlikace. Manžel má 0, ale Rh nevím. Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji moc :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!!! Ne,ne,chce to klid!!! Já mám taky RH negativní!!! Budou ti v desátém a třicátém týdnu kontrolovat protilátky,pokud je budeš mít negativní,nic se neděje,bude vše,tak jak má být,normálně porodíš,nebudou ti nic píchat.Řeší se to až když je budeš mít pozitivní,to se potom píchá injekce,ale i tak je to v pohodě!!! Jo a na základě manželové krvi to není.Můj manžel má B + , já A - a první kluk má B -,celé těhu jsem měla protilátky v pořádku a tentokrát taky!!!

Ahojky.Jenom ti dají po porodu injekci a prckovi taky.Neboj to je v poho.Taky mám B-.A porodila jsem a malej byl jako rybička.Jen mě píchli,aby si tělo nevytvářelo protilátky proti dalšímu případnému budoucímu miminku

Ahoj, záleží, jakou krevní skupinu bude mít prcek, pokud bude rh+, tak je tam jen o něco víc starostí, ale nic, s čím by sis musela lámat hlavu, doktoři to budou mít podchycené :a:

In reply to by suldinka

Za málo :)
Mně zaskočilo vždycky všechno, rh, streptokok, čípek...ještě že jsou tu tyhle stránky, díky tomu jsem se v těhu nezbláznila.
Měj se kráááásně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka