Špička pindíku červená?!

12.01.2009

Holky, chci se zeptat, Honzík má špičku pindíku červenou, může to být opruzení, nebo to je nějaká infekce? Já jestli mám lítat k dr???

Kliknutím vložíte smajlíky:

zkusím ten bepanthen. No nemá to dlouho a větráme při každém přebalování klidně i 15-30 minut. Tak zkusím máznout a uvidíme :)

Ahoj my už to taky měli,mazala jsem bepanthenem a luftovali jmse a zmizelo to.Podle mě to je opruzené.Zkus to mazat a uvidíš.Pokud by se to horšilo,tak k doktorce to je jasné

Ahoj,my jsme měli to samé nedávno a myslím že to byla opruzeninka.mazala jsem to bepanthenem a ono to za 1-2 dny zmizelo. Taky jsem chtěla jít k dokt.ale napřed jsem to zkusila namazat a bylo dobře.Při koupání jsem to pořádně umyla, ona se tam ta moč asi trošku usazuje a dělá neplechu,ale od té doby jsme to neměli tak jsem ráda.

Vojťula to měl před 2 dnama taky červený, tak jsem namazala bepantenem a zmizelo to, tak to taky namaž a uvidíš. Krémem rozhodně nic nezkazíš a kdyby se to nezlepšilo, tak pak k dr.

Ahoj Pechy.
Běž rači hned k Dr. ségry malej to měl taky a ona s Dr. otálela a pak ho to chudáčka pěkně bolelo. Byl to něaký zánět nebo tak něco myslím že na to dostaly nějakou mastičku a pak se to zlepšilo. Tak rači běžte kdyby to bylo to samé aby s mu to nezhoršilo a pak dej vědět. Ahoj.

Může to být opruzené, a nebolí ho to když na to sáhneš? Nepláče třeba? Kdyby plakal, tak by ho to mohlo bolet a mohlo by to byt infekční si myslím. Jak dloiuho to má? kdyby to nezmizlo tak do 3 dnu tak bych s tím asi zašla.

Ahoj Pechy a to má zničeho nic? Kája to totiž mívá, když ho utírám ubrouskama a trošku přes to přejedu...hned to zčervená, ale za chvilku se to ztratí.

ahoj Pechy, Mates ma taky obcas spicku cervenou ale na dotek ho to nijak neboli. My jdem do poradny pristi tyden v utery tak se na to zeptam. KLdyby to byla infekce bude ho to na dotek bolet. Ja se snazim nechat Mateje co nejvic s nahatym zadkem pokud to jde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka