Špička pindíku červená?!

12.01.2009

Holky, chci se zeptat, Honzík má špičku pindíku červenou, může to být opruzení, nebo to je nějaká infekce? Já jestli mám lítat k dr???

Kliknutím vložíte smajlíky:

zkusím ten bepanthen. No nemá to dlouho a větráme při každém přebalování klidně i 15-30 minut. Tak zkusím máznout a uvidíme :)

Ahoj my už to taky měli,mazala jsem bepanthenem a luftovali jmse a zmizelo to.Podle mě to je opruzené.Zkus to mazat a uvidíš.Pokud by se to horšilo,tak k doktorce to je jasné

Ahoj,my jsme měli to samé nedávno a myslím že to byla opruzeninka.mazala jsem to bepanthenem a ono to za 1-2 dny zmizelo. Taky jsem chtěla jít k dokt.ale napřed jsem to zkusila namazat a bylo dobře.Při koupání jsem to pořádně umyla, ona se tam ta moč asi trošku usazuje a dělá neplechu,ale od té doby jsme to neměli tak jsem ráda.

Vojťula to měl před 2 dnama taky červený, tak jsem namazala bepantenem a zmizelo to, tak to taky namaž a uvidíš. Krémem rozhodně nic nezkazíš a kdyby se to nezlepšilo, tak pak k dr.

Ahoj Pechy.
Běž rači hned k Dr. ségry malej to měl taky a ona s Dr. otálela a pak ho to chudáčka pěkně bolelo. Byl to něaký zánět nebo tak něco myslím že na to dostaly nějakou mastičku a pak se to zlepšilo. Tak rači běžte kdyby to bylo to samé aby s mu to nezhoršilo a pak dej vědět. Ahoj.

Může to být opruzené, a nebolí ho to když na to sáhneš? Nepláče třeba? Kdyby plakal, tak by ho to mohlo bolet a mohlo by to byt infekční si myslím. Jak dloiuho to má? kdyby to nezmizlo tak do 3 dnu tak bych s tím asi zašla.

ahoj Pechy, Mates ma taky obcas spicku cervenou ale na dotek ho to nijak neboli. My jdem do poradny pristi tyden v utery tak se na to zeptam. KLdyby to byla infekce bude ho to na dotek bolet. Ja se snazim nechat Mateje co nejvic s nahatym zadkem pokud to jde.

Ahoj Pechy a to má zničeho nic? Kája to totiž mívá, když ho utírám ubrouskama a trošku přes to přejedu...hned to zčervená, ale za chvilku se to ztratí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka