solárko v těhu?

12.01.2009

Ahojte.Mám takovej dotázek.Chodila jsem před otěhotněním do solárka.Teď nechodím,ale v tom počasí mám hroznou chuť aspoň na 5 min jít.Ale asi je to blbost,že?Mě nedělá dobře ani teplá vana,tak by mi asi bylo blbě,co?A miminku asi taky.Chodíte někdo? Nenadávejte mi,prosím. :O Vím,že mě někdo za ten nápad odsoudí,ale to sluníčko mi tak chybí!! :a:

U nás je tzv. turbosolarium a v něm mají ceduli, že to v těhotenství neškodí i s potvrzením nějakých odborníků. Ale kdo ví... D.

:a: Díky holky :) .Budu rozumná a na sluníčko si počkám na jaro až bude venku.Miminko je přednější.Jste super a ať máte sluníčko v dušičce

In reply to by zuzula

Ahojky, uplně s tebou soucítím, protože jsem na solárko také chodila.Nyní jsem ve 12.t a ptala jsem se kamarádky, která solárko vlastní a ta my odpověděla:jo na solárko chodí těhotné, ale já kdybych byla těhotná tak bych nikdy nešla!A to my bohatě stačilo.
Je to hrozné jsem jako sýr, je my pořád zima a solárko mě láká, ale říkám si že si budu muset počkat na sluníčko a až bude mrňousek venku tak až budu moci určitě to hned napravím!JInak osobně znám holky co chodily v těhotensví a dokonce i děti, jsou zdravé, ale já bych to fakt neriskla.tak se mějte všichni krásně a holt si budeme muset počkat na sluníčko! :-)

Ahojky,
ja taky chodila do solarka byla sem krásne hnedá ,ale od kdy sme se začali snažit o miminko :cc): tak som prestala radeji chodit.Taže asi tak 5 mesicu sem už radeji nechodila a v prosinci se nám zadarilo ted by sem určite nešla.Nemyslím si, že to zárení :jawdrop: by mnelo nejakej dobrej vpliv na mimčo tak radeji ne. :h: Ale to sluníčko my taky chybí :s:

Ahoj, chápu, že ti sluníčko chybí, ale jsou dvě proti, které by ti měl potvrdit i každý doktor:
- záření v solárku není pro miminko dobré, zvláště ještě takhle na začátku
- v solárku se nadměrně prohřívá tělo. Nevím, jestli už v tomhle týdnu je plodová voda, ale prostě bys ji mohla v solárku nadměrně zahřát a miminko trochu "povařit" když to napíšu takhle nepěkně.

Dokážu si představit, že kdybys šla na nějaké to menší solárko, co tolik nezáří a jen na chvilku (tak 3 minuty), tak by se nic stát nemuselo. Ale nikdo ti to nezaručí, že...

ahoj já jsem teď ve 23 týdnu a před otěhotněním jsem chodila také na solárko, byla jsem krásně tmavá. Když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná přestala jsem chodit. Teď jsem jak stěna. Pleť se mi strašně zhoršila, ale solárku odolávám. Ptala jsem se přímo v solárku a tam řekli, že tam chodí i těhule, ale doktor se na mě díval jak na blbečka když jsem se ho na to ptala. Myslím, že by to škodit nemělo, ale riskuj kvůli pětiminutkám tepla zdraví svého prcka:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka