Nebývale vysoká teplota :-) :-) :-)

12.01.2009

Milý deníčku a holky,

tak jsem si říkala, že sem delší dobu nebudu nic psát, snad až to, že přišla mrcha... ale o tohle se s váma musím podělit :s: ... ráno po zazvonění budíku měřím jako normálně, pak juknu na teplotu a málem jsem spadla z postele :D ...36,8 ukazoval teploměr..... to já nikdy neměla, za svůj vrchol považuju 36,7.... :s: :00: ...... tak moje tělo asi zadržuje teplo při té zimě nebo co :qu: .... přikládám grafík, tentokrát už asi Heluško dvojčátka nejsme :!k: ... tak se mějte holky a papa

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

ahojky no co to vidim :) moje dvojcatko uz neni ale to nevadi, mooooc gratuluju k vyssi teplotce a treba byla ovulka driv co? a ted uz se mimisek zahnizduje :) no to se nekdo ma :smich: tak drzim moc palecky tak se mej pekne papa :a:

In reply to by Heluska11

Ahojky Heluško, no jo, dvojčátka už asi nejsme.... :O ... zahlásím zítra jak teplotka vypadá..... fertility mi ovulku vypočetl až na 16 DC, což je podle mě hloupost i díky čípku, hlenu a tak.... ale ono je to celkem jedno, teplotka jde nahoru a víc než bych čekala, takže jsem tento měsíc spokojená :qu: ... doufám, že budeme obě brzo hlásit //, abychom mohli v tom "dvojčátkování" pokračovat.... :s: :a:

LULU co víš třebas teplútka bude stoupat a zítra na teploměru uvidíš 37 :D No ale s postele už nám nepadej :s: ,co když se brouček zahnizduje :||): Třebas ti budem gratulovat nejen k tomu,žeti tělíčko funguje tak jak má,ale i k //,to by bylo :w: :w: Držím pěstiiiiiiiiiiii :one: ;) :)

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, no na to je myslím moc brzo ;) uvidíme, co řekne teplota zítra, ale myslím, že díky mimi se teplota zvyšuje až později ;) .... já tak trošičku živím v sobě nepatrnou naději, že by se mi konečně mohl upravit celý cyklus po vysazení HA a to by bylo moje největší vítězství..... :D ...tak doufám, že se teplotka aspoň udrží a já konečně funguju... a jak jsi na tom ty? :a:

In reply to by lulubar

Mě MS dneska končí, tak se moc těším na snaženíčko.Už aby byl manžílek doma :\r/ . A hrozně doufám, že zase bude ovulka. Snad se jí u mě líbilo a přijde zase. Teplotka jako obykle 36,6. někde jsem četla že jsou plochý grafy dost neobvyklý, ale už si na ně docela zvykám.
A nemyslím, že by mimi zvyšovalo teplotu déle. Třeba je to rychlík a brzy se zavrtalo. Moc ti to přeji. :\x: :\x:
Zatím

In reply to by Dídinka

Dídi tak přeji krásné snaženíčko, ovu určo proběhne a budu držet palečky, aby se tentokrát opravdu zadařilo... :qu: ... jinak já si plané naděje nedávám, taky uvidím, jak se teplotka bude vyvíjet, jen mě to teda překvapilo.... :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky