uz nevim co mam delat

12.01.2009

nas maly bude mit 9mesicu.ale co dela za posledni dny, tak to uz nezvladam...pres den porad breci, nic ho nebavi, nic nemuzu delat natoz se od neho vzdalit.....nevite cim ho zabavit?

Verunko, Míšovi bude skoro rok a tohle máme každý den...s ničím se nevydrží hrát a tak se mu člověk musí stále věnovat....večer padám na hubu, ale i tak je to krásné období a neboj se...bude líp, nebo hůř :s:

áďovi bylo taky 9 měsíců, občas máme to samé.. je to fuška, hafo hraček, pořád mu něco dávat před něj, dělat legraci.. když třeba vařím, tak si ho beru buď do lehátka k sobě nebo do jídelní židličky, zpíváme, povídáme, má před sebou na pultíku hračky.. bude líp :-)

Tak ani já neporadím - tys mi četla myšlenky když jsi to psala? Ještě kdybych ho nechala házet hlínu od kytek a tahat kabely - to by byl chvilku v klidu a potichu :00:

ahoj, tak to ti vůbec nezávidím!!! :( Na to asi nic neplatí!!! A kdyby jo, taky bych to ráda věděla. Naše Viky 8m má taky občas takové období... :spid: Zatím jsem taky nepřišl na to jak jí zabavit když furt knourá a nic ji nebaví. Asi nejvíc zsbírá chování- nošení po bytě, ale to je nemožné to provozovat celý den!!! Tak přejju pevné nervy!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka