kolik dětí se narodilo tady na těhu?????

ivka2222
12.01.2009

zajímalo by mně,který maminky odnosily svoje mimča tady na těhu,kdo sbíral rady a prožíval tady vše od samého počátku?????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Ivčo,
taky se hlásím.Jsem tu už asi rok.Sbírala jsem tu rady,dělila se o radosti i strasti.
Jsou to super stránky,jen už neni tolik času sem chodit.
Malýmu bylo ted 7 měsíců a nenechá mě tu sedět.
Ten nápad s fotečkama mimi je úžasný.
Můžu se taky něják připojit?

jsem tu kolem 43 týdnů...když jsem se registrovala byla jsem v +- 16.týnu a teď má kulihrach 6 měsíců

Tak já se taky hlásím jsem tu asi od Dubna a jsem teď ve 22tt. a jsem fakt moc ráda za tyhle stránky. Takže půlku těhu mám za sebou tady tak ještě další p půlku před sebou. Jinak jsem si tu prožila i snažení o mimi. Tak se mějte všichni mooc hezky.

tady přesně rok a týden a když jsem se sem registrovala, tak jsem ještě nevěděla, že jsem těhu, ale asi jsem něco tušila, protože týden na to jsem si dělala těh. test a byl pozitivní, takže já celé těhotenství prožila tady s vámi, porod, 6ti nedělí, 3,5 měsíce HOnzíkova života a jestli mě nebudete zlobit, tak si s vámi dám třeba i druhé mimčo :s: :s: :s:

Pro mě škoda,že jsme dřív neměli internet,ale ted co ho máme jsem tu tedy denně a jsem normální závislák.Škoda ,že to nebylo dřív,tak bych tu načerpala mnoho rozumu,škodaaa,ted je malému 1,5 roku a baví mě to čím dál víc.

tak já jsem sem chodila tak od 4 měsíce těhulkování ale oficiálně jsem se sem přihlásila až skoro před porodem-malému je ted už půl roku a pořád sem chodím a ráda si tady čtu rady maminek a také ráda poradím je to super stránka díky ní jsem se i částečně připravila na porod a na šestinedělí :cc): :qu: :qu: :qu: :a: :a: :a:

tak já jsem sem chodila tak od 4 měsíce těhulkování ale oficiálně jsem se sem přihlásila až skoro před porodem-malému je ted už půl roku a pořád sem chodím a ráda si tady čtu rady amainek a také ráda poradím je to super stránka díky ní jsem se i částečně připravila na porod a na šestinedělí :cc): :qu: :qu: :qu: :a: :a: :a:

se tady přihlasila asi ve 4 měsici těhu, no a Kubíkovi už bude 8 měsícu. Byla jsem na marodce tak každy den tady. :s:

se tady přihlasila asi ve 4 měsici těhu, no a Kubíkovi už bude 8 měsícu. Byla jsem na marodce tak každy den tady. :s:

Uz som tu registrovana 39tydnu a mala ma 2 mesiace...takze zhruba v 2.mesiaci tehotenstva som sa prihlasila prvykrat. A mozem povedat, ze cele tehu som sem chodila snad denne :) :one:

Tak já se registrovala na začátku 3 měsíce. A díky všem zkušenějším tady jsem vždycky o kousek chytřejší i já :) . A určitě tady zůstanu i teď co by maminka. :a:

Já tady jsem už rok a tři týdny, takže cca od třetího měsíce. Jarouškovi bylo minulou sobotu půl roku.
Nika a Ájoušek

ahojky, tak ja sem tady už taky věčne, rok a 11 tydnu :s: takže ja tady byla jako snažilka, jako těhulka tu sem, a budu tu i jako maminka :h: je to tu supeeeer :qu:

Tak já jsem na tyto stránky přišla asi nějak kolem 19tt.Musím přiznat,že mi to tady strašně rychle uteklo a hlavně pomohlo.Stránky jsou fakt super. :a: :a: :a: :qu: :qu:

Ahojky tak já jsem se přihlásila hned, když jsme se dozvěděli že čekáme miminko a chodím sem dodnes a to je už našemu Honzíčkovi půl ročku :one: vždycky když jsem si nevěděla rady, tak mi tu někdo poradil :c:

ivka2222

tak já osobně jsem na těchto stránkách zaregistrovaná od svého 4 měsíce těhu a taky asi jako všichni okolo jsem tady denně :P prožila jsem to tady s plnou parádou a našla plno super ženských :one:

Ahoj Ivco, ja jsem ve 25tt, ale chodila jsem sem jeste kdyz jsme se o miminko snazili (trvalo to sedm mesicu) a ted jsem tady skoro kazdej den, uz jsem regulerni zavislak :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky