KOUŘENÍ V TĚHOTESTVÍ?

12.01.2009

AHOJK TĚHULKY A SNAŽILKY.CHTĚLA JSEM SE S VÁMI PODĚLIT S JEDNOU PROSBOU.MOJE KAMARÁDKA HODNĚ KOUŘÍ AŽ 2.KRABKY DENNĚ A JE TED 3.MĚSÍCI TĚHOTENSTVÍ.POŘÁD DO NÍ HUČÍM AT PŘESTANE,ŽE MIMČU MŮŽE UBLÍŽIT.ALE ONA VŽDY SLÍBÍ ŽE PŘESTANE A JAK VIDÍ NĚKOHO S CIGARETOU TAK SI MUSÍ ZAPÁLIT,MÁ SLABOZU VŮLI. A JÁ KDYŽ JSEM TĚD TĚHOTNÁ,TAK NESNÁŠÍM TEN PACH KOUŘE,TAK JSEM JÍ ŘEKLA ŽE K NÍ HOLD NEBUDU CHODIT POKUD BUDE PŘEDE MNOU KOUŘIT.TAK UVIDÍM ZDA TO ZABERE.TOHLE JSEM VČERA ŘEKLA I PŘÍTELI A KUPODIVU ŘÍKAL,ŽE SE ZAMYSLÍ ZDA TÍM SEKNE. DOUFÁM ŽE JO.IKDYŽ TED PROCHÁZÍME MENŠÍ KRIZÍ.TAK SE TU MĚJTE A DRŽTE SE DĚVČATA.PAPAPA

Ahojky! Já jsem pře tehu taky kouřila ale jakmile jsem zjistila že jsem těhotná přestala jsem a v tehotenství mi taky smrad z cigaret smrdel a to přetrvává i teď. Hospody nemuůžu ani cítit. Já si myslím že už kouřit nikdy nebudu, boli me z toho hlava a je mi fakt zle a to jsem MOOOC RADA:)
Jinak moje kamarádka taky kouřila a kouří stále a obě její dětí mají težké alergie. Je to nezodpovědnost!
Hezky den T+F

Já tvrdím, že přestat kouřit jde, stačí jen chtít. Já taky přestala. A co je krásnější a důležitější důvod, než miminko??

nechápu, co je to za maminku. Promiň, ale asi moc inteligence ta Tvoje kamarádka nepobrala. To se o to svoje mimi ani trochu nebojí???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka