Jsem smutna, o vikendu jsem prisla o mlicko :-(

12.01.2009

Ahoj holky,
myslela jsem si, ze se s tim vyporadam sama a bude fajn, ale nejak mi to nejde, takze si s vama o tom chci trosku popovidat, nebo se jen vyzpovidat.
V noci z patka na sobotu se Angelka probudila kolem 4h hladem, ale kdyz jsem ji davala prso, tak jen parkrat potahla a rvala jako kdyz ji na noze berou. Taxem prso zmackla a nic. Takze jsem honem dobehla pro HA mlicko a dala ji flasku. Odpumpovala jsem ale nic. Proste ani kapka!
Angie uz dlouho pije ode me jen pred spanim, v noci a trosku rano po probuzeni, pres den jen tak sporadicky, aby se nereklo. Ale vzdycky aspon neco malo.
Snazim se uz treti den rozkojit, ale myslim, ze to brzo zabalim. jsem uplne k.o. Co 2 hodky odpumpovavam (pres den i v noci), ale je to o nicem, za den tak max.30-40ml :( Celou sobotu jsem prorvala, ted uz jsem docela v poho, resp. uz nervu, ale do smichu mi jeste stale neni.
Manzel me bohuzel nepodporil, jak bych si predstavovala (byl se mnou v kuchyni a v necem se rypal, rekla jsem mu, ze jsem prisla o mliko a on to okomentoval jen slovem - ou - a pak se zase hrabal dal ve svych vecech).
Vim, 7 mesicu je dost, dala jsem ji co jsem mohla, ale i tak mi je to hrozne lito, jsem smutna, zklamana, nastvana, zoufala, unavena a nestastna zaroven...
Angelka ja nadherna, kouzelna vlasatice, ktera dela kazde den nove pokroky:
mame uz dva zoubky, pres svatky jsme se naucili sedet a lozit nejen dozadu, ale uz i dopredu, basti zeleninku na obed i presnidavky s kasickou na veceri. Je to zkratka moje slunicko!

Ahoj holky,
vsem vam hrozne moc dekuji za podporu! :h:
Zatim se toho moc nezmenilo. Mlicka mam porad stejne malo (max. 40ml za den) ale dneska si zajedu pro elektronickou odsavacku - pujcuji ji tady pry v lekarne. Mam totiz pocit, ze mi ta mechanicka nejak nesedi. Po odpumpovani jeste "hodne" rucne odstrikam... Tak uvidim, co to udela.

Mala prso vezme, ale jak zjisti, ze se musi pro piti vic snazit, je rev :§) takze ji netrapim a priklonim se k flasce. Asi je to blbost, ale mam klid, mala basti a ja muzu mezitim pumpovat, takze zadny stres - a to je pro tvorbu mlika pry hodne dulezite.

Mejte moc krasny den a dekuji za palecky! Jste nejlepsi! :one:
A samozrejme i vam, kterym kojeni uz take nejde jako driv, preju, at se to zas brzo urovna :dance:
:a: :a: :a:

ahojky, to nejdůležitější. Prvních 6 měsíců jste holky zvládly. Ale je mi jasný, že jsi z toho špatná. Ještě to zkus rozkojit. Já bych možná nabízela prso i malý, než jenom odsávala. Myslim, že miminko tě vycucne líp. Zkusila bych ještě pár dní vydržet a uvidíš, jestli se to zlepší nebo ne. Ale muj názor je, že jestli budeš často kojit nebo odstříkávat z obou najednou, tak za chvilku mlíčko zase bude.
Držim vám palce

Ahojky, určitě to zamrzí, ale nejdůležitější je, že jsi kojila alespoň ten nejdůležitější první půlrok. Mýmu malýmu jsou 4,5 měsíce a začal mi bojkotovat kojení, tak jsem zvědavá, kdo z nás dvou vyhraje, občas je tak hladový, že už mu musim dát i nutrilon... a sleduju, že mlíčka je stále míň... taky mě to mrzí, ale pokud vyhraje malej, tak budu alespoň ráda za ty čtyři měsíce plného kojení :)

To mě mrzí, ale nezoufej, to nejdůležitější jsi jí dala, to půl roka je to nejdůležitější, imunitní systém už jsi jí vybudovala a jednou by to stejně přišlo! U nás to myslím bude za chvíli stejné, od 5,5 měsíce dávám příkrmy a malé to moc chutnám, ale s mým mlíkem už taky dost šetří :( , tak se bojim, jak dlouho ještě budu mlíčko mít. V noci si dá, ale přes den kouká co jí dám raději z mističky... nevim, asi jí to nešmakuje, nebo je s tim moc práce?? No co naděláme... a do kdy se dává UM když se na něj tahle přejde, nevíš? díky a hlavu vzhůru, jseš dobrá matka!!!!

Ahojky Raberko! tak to je mi líto:(. Ale prvních 6 měsíců je základ a ten si Angelce dala. Nemůžeš za to. Hlavně že je malá zdravá a veselá:) My zatím míčka máme dostatek Filipek papa obídek a pak ho dokojim a pak mu davám az vecer kasi a jeste dokojim a pres den kojim normalne co 2-3 hodky takže se mi mliko opravdu nastesti neztraci, pit s flasky mi nechce takže caj ani nic jineho zatim nemel.
Jinak my uz taky sedime lozime, v patek se poprve postavil v postylce a v sobotu mu vyrostl první zub:) Mějte se hezky T+F

zvladnes to urcite nejsi prvni ani posledni kome se tohle stalo,vim se me to rika......ale jak si rekla dala si sve princezne, co jsi mohla,je to sikulka jka si ctu,nas ,maly ma pul roku za tyden a jeste nesedi,ale uz papa a krasne obidek a presnidavky a na vecer ma taky kasicku a ta mu moc chutna!tak se drz a na manzela mavni rukou to nema smysl resit ti chlapi to proste nechapou tak papa M+D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka