Ještě jenom 16dnííííííííííííííí

12.01.2009

:qu: už jenom 16dní a budu držet meho mimiška v náručí :cc):
I když v noci na dnešek to vipadalo, že to bude dřív :°:
Nemužu se už dočkat

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám 3dny do prvního termínu a 11 do druhýho.Už se taky nemůžu dočkat,ale když tu tak každý den koukám na holky,který třeba už i přenáší,jak jsou z toho nervní,tak se na to radši nějak neupínám a říkám si že do konce ledna to snad bude :)

In reply to by Veerdi

Ahojky jsem tady nová.Ani nevím jestli jsem se dobře zaregistrovala.Jsem ve 39 týdnu mam osum dní do prvního termínu 21.1.Tvrdne mi furt břicho někdy se dostavěj poslíčky ale jinak nic.To čekání je fakt nejhorší.Katka

In reply to by Veerdi

Ahojík ;) , já mám do termínu 12dní, ale jak píše Veerdi, tak se na to také raději moc neupínám ://: . Zatím nic moc nenasvědčuje tomu, že by to mělo přijít a tak budu raději malinko počítat i s tím, že se možná přesunu k únorečkám :O . Holky, taky se vám ty poslední dny tak vlečou??? To je mazec, celé těhu uběhlo jako voda a teď se to táhne jak smrad :jawdrop: . A taky se to nějak zaseklo :'zz): , nééé?? Naposled rodila Ruza a jinak nic,že??

In reply to by Rozárkaaa

vleče se to šíleně. :( Tenhle týden mám naštěstí na každý den kromě úterý a pátku nějaký program,tak to snad uteče rychlejš.Máš pravdu že se to tu nějak zbrzdilo.Já každý den chodím vyhlížet jestli už někdo další neporodil,hlavně Romanca a IvanaVuova,kterým už bych to moc přála a nic. :00: A asi je to i tím,že hodně těch holek co je v tom našem lednovým seznamu sem tolik nechodí,takže třeba rodí ostošest a my o tom ani nevíme.

In reply to by Veerdi

Taky to mám tento týden celkem pestrý, takže snad to uteče. Dnes jedeme k našim do Olomouce (sice jen do zítřka), tak doufám, že mě to nechytne tam :? , v Olmiku bych rodit nechtěla ani za zlatý prase :00: . Takže teď to budu mít dva dny naopak a modlit se, ať ještě vydržím 2v1 :///: . Máš pravdu s těma holkama (Romanca, Ivka), už bych jim to taky moc přála :cc): .

In reply to by Rozárkaaa

dneska byla busem v práci podepsat si daně,tak jsem si taky říkala,aby to na mě hlavně nepřišlo cestou.V práci jsem zrovna narazila na mojí směnu,tak se mě všichni vyptávali kdy to bude,tak to znělo už tak blízko,když jsem jim odpovídala.Ve středu mám monitor a poradnu a ve čtvrtek mají přijet kamarádi který už jsem rok neviděla.Jeden z nich ani neví že jsem těhu,tak už se těším na ten jeho výraz :) Tak to hezky vydrž alespoň než budeš zase doma.To jsou ty zákony schválnosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka