Poraďte prosím .....

10.01.2009

Chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás chodí dovnitř ke gynekoložce do ordinace i s přítelem. :00: Byl tam semnou jen jednou a to když jsme poslouchaly srdíčko a chtěla jsem aby byl u toho.Moc děkuji za odpovědi ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, u prvního dítka byl semnou manžel na všech ultrazvucích. Byl ztoho nadšenej. Byl také u porodu a mohu jen doporučit. Ted většinou hlídá synka, ale začátkem února jdeme do genetu na 3D ultrazvuk a tam semnou bude syn i manžel :-). Určitě ho sebou vem.

Manžel se mnou byl 2x nebo 3x na UZ a když mě dr. vyšetřovala před porodem vaginalně,tak byl taky u toho a i u absolutně celýho porodu a jsem mu za to vděčna a jsem moc ráda

Ahoj, náš Dr. má 2 místnosti - kancelář a vyšetřovnu s kozou a UTZ. Přítel se mnou byl 1x a když mě Dr. vyšetřoval na koze, tak čekal v kanceláři a pak se šel podívat na UTZ. Jinak jsme spolu byli ještě na 3D a na velkém UTZ v 21tt. :a:

Ahoj, přítel se mnou byl na velkém ultrazvuku a potom taky u doktora přímo v ordinaci. Poslouchali jsme srdíčko a ukazoval mu celé mimi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka