prstíčková metoda

12.01.2009

Ahoj Holky, někdy minulý týden jsem si tady četla o jakési prstíčkové metodě. Dnes samozřejmě nemohu ten článek najít. :\/: Nemohla by jste mi některá říci, co to vlastně ta prstíčková metoda je? Díky za rady :a:

Ahojky,
my sme ji skoušeli hlavne v období ovu.Bt :jawdrop: sem si nemerila.Ovu sem poznala podle hlenu.
Ješte mrkni na tyhle stranky http://merenibt.xf.cz/index2.html :one: tam je toho celkem dost.
Je tam složka vypočti tak si ješte tam skus zadat poslední datum Ms a ono ti približne vypočita
kdy budeš mit ovu a jak dlohu a pak uvidiš skuste to.Držim palečky :qu:

In reply to by Táňička 28

Ahoj Táničko, opravdu ti děkuji za rady. Ted se asi zeptám špatně...nebo je to blbá otázka. Ale jako když tam budu mít spermie tak pak tam mám strčit prst a jako to tam strkat dál? :jawdrop: omlouvám se že se ptám takhle blbě, ale já jsem totiž včera se snažila najít čípek a nevím, jestli jsem ho opravdu nahmatala... :00: tak ti nevím asi jsem úplně tupá nebo co... :s: díky moc

Ahojky,
my sme ji s manžilkem skusili taky a hned napoprvé nam to vašlo snažili sme se asi tak 5-6 mesicu a ted v prsinci sme to skusili s touto metodou a už sem to nedostala.Mám potvrdené tehu.Tak to určite :one: skuste a držím moc palečky at se zadari :||): a bude brzo hlasit tehu // :cc):

In reply to by Táňička 28

taky to opravdu zkusíme...hele a dělali jste v ovuleci nebo i mimo ovu...já totiž jsem v tom opravdu nováček. Sice se snažíme 5 měsíců, ale teprve týden se snažím získat nějaké info. Ani v podstatě nevím, jestli ovu mám nebo ne. Už si měřím BT a koupila jsem si ovu testy tak snad to podle nich zjistím... :qu: díky moc všem

holky díkz moc za rady.... :\x: tak to tento měsíc zkusíme...a doufám, že příští měsíc budu hlásit // :qu:

Když se nedaří, myslím, že tato metoda se osvědčila u mnoha maminek. Moje nej kamarádka po roce a kousek snažení se na tuto metodu vrhla, no a také se podařilo. Ublížit si tím určitě nemůžeš, pokud se to provádí jemně. Takže proč to nezkusit.:-)

ahojky, jde o to po sexu zahýbat s čípkem, někdy se stává, že se přilepí na stěnu a tím nemůžou spermie dál. Takhle stečou, samozřejmě nesmíš vstávat. U nás to vzal manžel po roce snažení důkladně, až mě to bolelo, ale vyšlo to. :) Dnes máme už 8mi měsíční Verunku. :)

Psala tady o tom jedna snažilka která je už těhulkou. Prý si po sexíku dala pod zadek polštář a pak se snažila prsty posunout spermijky blíž k čípku, ale iniciativu převzal její partner, takže to dělal on a povedlo se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka