BŘEZEN co obléknout prckovi z porodnice??? rady?!?!

07.01.2009

ahojte holčiny.
Jelikož jsem prvorodička tak trošku hooodně ještě tápu.
březen je takové "aprílové" počasí, kdo ví jak bude.
Můžete mi poradit co máte připravené pro prcky na oblečení při převozu z porodnice?!?!?!?!?!?!?!?Myslím, že nejsem jediná kdo tohle řeší..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já budu rodit v púlce března a nachystala jsem si:bodyčko,flisovou soupravičku,kombinézu,tenké rukavičky,2 čepičky(jednu úplne tenkou a druhou teplejší),fusak a deku do autosedačky.Myslím že to bude úplne stačit.První mimčo jsem mnela začátkem února,tak se řídim podle toho co jsem mnela předtím a beru toho míň.Myslím,že zas až taká zima už nebude.

Ahoj Mejny, já rodila v září a to zrovna moc teplo nebylo. Měla jsem pro maličkou připravenou bavlněnou soupravičku (bodíčko bez rukávků, tepláčky, slaboučký kabátek), k tomu teplou vestičku, samozřejmě čapku a mám ten teplý fusak od Emitexu do autosedačky. Byla docela nabalená, ale je lepší dát víc než míň, aby ti miminko hned neofouklo.
Effka a Viktorka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám termín na pátek třináctého března :s: :s: :s: :s: tak uvidíme a vypadá to na ostravu porubu papa Mejny :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky to tak nějak vidím, body, dupačky nebo soupravička, čepice a rukavičky a buď fusak nebo deku do autosedačky :)

In reply to by evanackeova

ahoj abych pravdu rekla tak fusak kupovat nebudu malou obliknu do vybavycky co sem koupila dam do zavinovacky dam pres ni deku a odvezu si ji domu.a co budes mit chlapecka nebo holcicku???ja holcicku tak se opatruj pa

In reply to by romanka11111

my budeme mít chlapečka, nebo aspoň doufáme, že se na UTZ nesekli :) Protože jinak by to byla holčička s krásnou modrou výbavičkou ... Jinak já nemám zavinovačku do autosedačky, takže ještě nevím jak to vyvedem, ale pokud nebude mrznout, tak prcka pořádně oblíknem a přikrejem dekou, nebo ještě koupím ten fusáček :) Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky