ukončení těhotenství

Ahoj holky, tak jsem se s Vámi tady přišla na nějakou dobu rozloučit. Určitě se tady vrátím, tedy aspoň tomu věřím. Jinak, včera jsem se vrátila z nemocnice a v pátek jsem prožila ten nejhorší zážitek v mém životě. Byla jsem na ukončení těhotenství, protože nám vyšel pozitivní výsledek z odběru plodové vody na Downův syndrom. Bylo to rozhodnutí hrozně těžké a hlavně bolestivé, ale věřím tomu, že příště už to bude dobré. No aspoň to všichni říkají, jak doktoři, tak celé moje blízké okolí. Bude to dlouho trvat, než se z toho vzpamatuju. Tak se tady holky mějte a hlavně se opatrujte. Tak zatím ahoj Gabka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

to mě moc mrzí,ale doktoři mají určitě pravdu že příště bude líp...věřím že to muselo bejt hrozně težký rozhodnutí,ale já bych nejednala jinak,bylo to tak správné....jsi statečná a jednou(brzy)budeš určitě super mamina...pa pa přeju hodně štěstí

Ahojda , posílám ti moc,moc,moc sil,vím jak je to moc těžké,slzičky nejdou zastavit,ta ukrutná bolest na srdíčku....... Přeji ti, aby jsi co nejdříve byla zdravá a mohla zas patřit mezi těhule, ale tentokrát s dobrým koncem.

to je mi hrozně líto musí to bejt hodně bolestivé... držím Ti palečky a přeji Ti s celeho srdce at druhe miminko je zdravoučke ... tak se drž ahojky...

to je mi hrozně líto musí to bejt hodně bolestivé... držím Ti palečky a přeji Ti s celeho srdce at druhe miminko je zdravoučke ... tak se drž ahojky...

taky se přidavam a moc mně mrzi co se ti stalo :\\: ,takhle budeš chvili trpět ale přide den kdy se sluničko usměje i na tebe věř tomu.Teďka mam taky velkej trn v srdičku,je to docela čerstve a musi byt lip :k: :.Jseš statečna,takhle to bude lepši pro vas,jseš mladička ještě určitě,po druhe se to nemuže opakovat,opatrujse a uvidiš že za nějakou dobu se tady budeš lhasit zase,ale se zdravim miminkem v naruči,ono se to povede :)

Ahojky, moc mě to mrzí. Buď silná! A jsem naprosto přesvědčná, že příště už to bude v pořádku!!!!!!! Moc ti držim palečky!

Moc držím palečky.Já po ukončení otěhotněla hned po č měsících na 1. pokus.Určo se ti to taky povede a podruhé už se ti to nemůže stát!!!

To je mi moc líto a jsi první co čtu, že dopadli zle výsledky z plodovky :r: Přeju Ti brzské uzdravení a zahojení bolístka v srdíčku :h: :k: :h: Příště bude jistě všechno v pořádku...opatruj se :h: :k: :h: :k: :h: :k: :h:

jsi statecna bylo to zpravnwe reseni, ja bych se s klidnym svedomim rozhodla uplne stejne,je to tak lepsi,jednou se sem a brzo vrartis mezi nas jako stastna tehulinka a pak jako pysna máma,vwerim tomu,bud mioc silna a mej se krasne a drz se holka drz!!!!!!!!!!!! :)

Ahoj kočko.To mi je líto :( vím jak ti je taky sem byla jednou na ukončení:o(Ale díváš se na to z dobré stránky to je dobře.Bylo to nejlepší řešení a příště už bude určo vše ok.Já po ukončení otěhotněla po třech měsících-zítra jdu ještě na velký UTZ aby se zkontrolovaly orgány tak doufám že vše bude ok.A nevím proč bys mezi nás nemohla chodit dál.Držím palce a drž se. :a:

Ahojky Gábinko, teď se hlavně opatruj ať se dáš, co nejdříve dohromady a můžete se začít snažilkovat, moc a moc vám přeji krásné a zdravé miminko, tak se drž a hodně štěstíčka a zdravíčka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka