Opět falešně pozitivní TT

12.01.2009

Myslela jsem, že tahle skepse na mě nepadne, ale dneska jsem byla ráda, že jsem odešla do práce, abych se před přítelem nemusela přetvařovat, protože je mi do breku. V září jsem si udělala TT a byla tam slaboučká //. Včera - od poslední MS 26.11., jsem si udělala TT a v limitu se ukázala slabší //. Nechtěla jsem se po jednom zklamání příliš radovat a jakobych to tušila!!! Dneska ráno si ta mrcha nakráčela. Doktor mi říkal, že nadcházející MS může zvýšit hladinu HCG. Si zařínám říkat, že ještě třeba není ten vhodný čas, ach jo....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, je mi to moc lito, ale netrap se tim. zbytecne si ublizujes. musis se soustredit na dalsi ovulaci. vim,ze se mi to rekne, ale take to znam. jeste se te zeptam, mas spineni pred ms. to totiz muze byt i tim, ze to miminko telo neudrzi, pac nemas hormony v rovnovaze. ja to tak mela. pila jsem bylinky a za mesic a pul jsem byla tehotna.
hodne stesticka :a:

Ahojky, nebuď smutná, moc dobře vím jak se cítíš, sama jsem si podobné situace řadu měsíců taky musela prožít. Nejhorší na tom bylo to, že se taková ta depka stále umocňovala a nakonec jsem už nebyla schopná se přetvařovat. A taky proč? Proč to přítelovi neříct, když nás něco trápí. Kolikrát jsem potřebovala "vyprázdnit" se a doslova a do písmene vybrečet. Nevzdávej se a hlavně se nestresuj. Často je to jenom věc hlavy, když se člověk na to přestaně soustředit, tak se většinou podaří. A když se to podařilo i mě (i jiným), určitě se ti to taky podaří!!!
Přeji vše nej a ať se brzy staneš těhulkou. ;)

In reply to by Janicka78

moc ti děkuji za podporu. Nejradši bych to příteli řekla, ale on je takový, že by si to začal brát a nechci, abysme se trápili oba. On je flegmouš a i když mimčo chce, tak se nad tím tolik nepozastavuje a je toho názoru, že až to přijde, tak to přijde... Možná, že ho to taky hlodá, ale dělá hrdinu:)

In reply to by Makak

No aspoň by se ti ulevilo. Když říkáš, že je flegmouš, stejně bych se mu svěřila, určitě to vezme s klidem. A chlapi si to stejně berou úplně jinak, ty to neprožívají jako my ženský. Nám je všechno hned líto a tak, zvláště když jde o miminko. Můj přítel to bral vždycky s rezervou a říkal, že si příroda udělá co chce. Něco na tom asi bude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka