Tak je to tady

12.01.2009

AHojky maminky, tak jak to tak vypadá, tak patřím mezi vás.!!15 dní zpoždění , testy mi nevyšli.Podle těhotenské kalkulačky byvh měla být v 5 týdnu a 6 dni a tam mi to psala, že jsem otěhotněla podle toho všeho 15.12.a přitom sjem 22.12. byla u doktorky a ta tam nic nevyděla.Mám příznaky a všechno.Tak jsem si voala pí doktorce a jdu na prohlídku.tak co si o tom myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Ivka

No to uvidime no.Já jsem k ni objednana,tak se to tam dozvím.odkdy třeba může doktorka poznat, že jsem těhu?Podle té těho.kalkulačky mi to vychazí, že jsem otěhotněla 14.nebo 15. a 22.12. to paní doktorka neviděla.???

In reply to by Petrušina

no po týdnu fakt ne, tak max.zvýšenou sliznici, ale to ti nepotvrdí stopro těhu. Ale teď už by tam určo něco být mělo. Zhruba 4tt už je to vidět,nechci ti kazit radost, ale raději počítej s tím, že máš jen spožděnou MS, když máš těhu testy neg., to je dosti divné , jak říkám, možná jsi ale otěhotněla déle.

SilvieS

Předem samozřejmě gratuluju! :k: Jinak to, že dr. nic neviděla je v pořádku, tak brzy to ještě ani nejde.

In reply to by SilvieS

Jo já jsem nad tim právě přemýšlela.Ptal jsem se kamarádek okolo sebe jak to poznaly a vždycky mi řekli, že až budu těhotna, tak že to poznam.Akorát nevim proč mi nevycházej ty testy. Dělala jsem si jich 7(mamatest) a to mě trochu zarazilo.Ale zase ta menstruace,ale já to prostě asi citim, že jsem.Tak jsem zvědava jak u paní doktorky a kdybych opravdu byla v tom 5 týdnu, tka to už jde vidět i na ultrazvuku????

SilvieS

In reply to by Petrušina

Kámošce mamatest taky vyšel negativní a těhu byla. A když píšeš, že jsi v 5 tt a 6 dni, tak už končíš 6 týden. Já jsem byla poprvé u dr. v 7 tt a vidět už to bylo, sice malinký váček, ale byl tam.

In reply to by SilvieS

Tak to píšu podle té těhotenské kalkulačky, tak doufám, že se tomu dá věřit.Jinak ty testíky mě docela štvou no.Chtěla sem mi nějakou jistotu,ale podle těch testíku to prostě nejde no.....Člověk na to spoléhá a nic....!!!Tak jsem zvědavá. A co to je prosim ta hladina HCG?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky