Zvýšená teplota v těhu

12.01.2009

Milé spolutěhulky,
prosím, neporadíte mi? Koncem týdne jsem měla pekelnou migrenu a tak nějak mě napadlo, jestli to není třeba chřipka a změřila jsem se. Nakonec to byla jen migrena, ale tím, jak jsem se změřila, zjistila jsem, že mám zvýšenku kolem 37,3 st. Od pátku se měřím a zvýšenku stále mám. Nic mi jinak není. Myslíte si, že by to mohlo být od těhotenství? Třeba jim mám od začátku, akorát jsem to nevěděla. Jsem z toho zmatená. Moc děkuji za Vaše odpovědi. Přeji moc hezký den,
Káťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, je to normální, já jsem taky nejdřív nevěděla co se děje, protože jsem si připadala taková teplejší když jsem si šáhla na čelo a tak jsem se změřila a teplota 37,3 a nic mi nebylo, tak jsem čekala do druhého dne, co se z toho vyklube a ono nic, tak jsem si zavolala na gyndu a ptala se na to a sestřička mi řekla, že mám být v klidu, že to může být jeden z prvních příznaků těhotenství a že mám počkat, zda z toho bude chřipka nebo těhotenství a je z toho to druhé, jsem 11+6 a teplotu mám stále okolo 37,3.

Ahojky,
ta teplotka je v pořádku, mám ji od začátku těhotenství - dokonce jsem díky tomu poznala, že jsem těhotná, teď jsem taky ve 13. týdnu. Ptala jsem se doktorky a ta říkala, že je to normální. Když je to jen zvýšená, tak nevadí, horší je pak nad 38 st.
Měj se pěkně a užívej těhotenství!

Ahojky,
ráda bych se přidala. Jsem ve 12 týdnu a zvýšenou teplotu mam skoro pořád, taky mám skoro denní migrenu, velice nepříjemné, dřív stačil ibuprofen, ale teď mám smůlu. Taky mám neustále zvýšené trombocyty a má doktorka tvrdí, že to nic není a že je to asi chronické. Jsem z toho už celkem zničená, jelikož jsem dlouhou dobu pracovala s chemikáliemi a po ukončení 3. měsíce ( nyní jsem na PN ) se mám do práce vrátit. Více méně mou lékařku ani moc nezajímalo co a kde dělám. Netrpíte někdo taky úpornýma migrénama a nevíte, co by zabralo ( zatím mám pouze teplou flašku, ale učinnost tak 30% ). Dik moc za pomoc a pěkný den

Já měla teplotu v těhu 4měsíce- v těhu je to normální. Doktor mi řekl, že tak se pozná, že je vše v pořádku s miminkem.

doporučuji se poradit s doktorem, s těhotenstvím to podle mě nesouvisí. Zvýšená teplota bez ostatních průvodních jevů může značit skrytý zánět. ať ti udělají pro jistottu rozbory.

Ahojky.V těhu je normální zvýšena teplota.Jestli nemáš jiné problémy,je to od těhu.Taky mám vyšší teplotu než normálně.Ale samozřejmě ne 38.Užívej si těhotenství.Mě konečně přestává být špatně,tak si to začnu snad taky užívat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka