Otěhotnění s Entizolem a Clostilbegytem najednou??? Help, please....

10.01.2009

Holky, pomóóóc! Máte někdo zkušenost či jestli jste neslyšely, že by někdo otěhotněl s Entizolem???
V pá jsem byla u mého gynekologa a řekl mi, že mi jeden test vyšel blbě, že mi na to napíše na deset dní Entizol (napsal ho mě i méhu chlapovi). Tak jsem si říkala, OK, tak tento měsíc nic nebude ze snažení, to bude přímo sexuální absťák. :///: No a než se mi tohle stihlo problesknout hlavou, tak doktor povídá a ten Clostilbegyt berte taky, tabletu za den 5. - 9. den. Tak mi padla čelist. :O No, prej se máme snažit jako kdyby nic.... za 10 dní mám přijít na UZ jestli je folík a nebo se ovu nekoná či jestli není nějaká jiná neplecha a že mi pak řekne kdy nejlíp se snažit... No a na kontrolní vyšetření mám přijít o další 3 dny dýl, až se mi tělo vyčistí od Entizolu. Tak jsem z toho nějak jelen.... :?
Včera jsem si četla příbalové letáky a SUPER: i clostil. i Entizol snižují soustředění, to je ideální na začátek zkouškového období na VŠ jako vyšité. :( No, tak já se jdu učit. Jiříka jsem dneska na celý den delegovala do Sazkaareny, je tam jakýsi turnaj s fotbalem hádám. A na to on je přímo šílenec. A já budu mít doma prázdný byt na učení klid. :!k: :\x: Snad se něco naučím.
PS: Jak se ráno Jirka těšil do Sazky, tak nemohl dospat a udělal mi snídani do postele, jééééé, to je krásné ráno...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,zrovna jsem založila podobnou diskuzi.Taky beru Clostilbegyt a budu chodit na kontrolní UTZ.Už jsem ho brala 3cykly minulý rok bez UTZ,ale nezabralo to. Jsem hrozně zvědavá jak to dopadne teď,ale zároveň se bojim,že se moje tělo nevzpamatuje :§)

i když mám zkušennost jen s tím Clostilbegytem. Ale je mi líto, že ti nikdo nepíše... Užívala jsem ho a otěhotněla (dokonce 2x) a teď mám doma třítýdenní miminko.
Tobě držím palce, aby se ti povedly nejen zkoušky, ale i to miminko :-)

In reply to by jerabina

:qu: :qu: :qu: :qu: Jé, Jeřabinko, ty jsi mi napsala a já už myslela, že tady všichni vymřeli, nebo spíš vymřely. Já jsem Clostilbegyt měla už na začátku loňska 3 měsíce, ale nezadařilo se. Je dobře, že se tobě zadařilo. To je super. :k: K třítýdenímu miminku MÓÓÓÓÓC gratuluji. :k: :k: :k: :k: :k:
PS: Já šla zpět na školu jen abych neměla ty pracovní stresy, aby se možná líp povedlo mimčo. (Bc. mi by mi stačilo. Ale na druhou stranu, když se nepovede mimčo, tak budu Mgr., no, alespoň něco a zároveň stíhám i to oblítávání doktorů - v práci to byl taky problém) Takže by bylo úžasné, kdyby se už povedlo a byl ze mne těhulák.... :dance: :a:

In reply to by nevimnic

ty jsi měla pracovní stresy a školní stresy nemáš????? To já bych to měla obráceně! Ale já teda už do práce nechodím 3 roky, takže stresy žádný. Pracuju doma s manželem...
Ten Clostylbegyt je fakt dobrej na vypěstování vajíčka. Ale mně pak doktorka ještě píchla Pregnyl, aby ten Folikul prasknul a vajíčko se vyplavilo a pak plánovaný sex. Jinak bych nikdy mimi neměla, nemám ovulaci.
Držím palec!

In reply to by jerabina

Zkouškový ve škole je dovolená z práce a zbytek roku ve škole je prostě flákárna největší, celoroční prázdniny a v tom se občas něco naučím a jen si to ve škole "odsedím" a oni mi to nalejou do hlavy. Prostě volno úplný. :///: :a:

In reply to by jerabina

Já dělala v personální agentuře v Praze, šéf blbeček, i když jsem byla 2. z celé čr, s největšíma výdělkama za našlé a umístěné lidi, tak furt kéroval a bylo mu to málo. (ten, který byl 1. měl pod sebou 3 lidi, kteří mu hledali lidi a on jen dělal pohovory, ale já si to všechno dělala sama a protože jsem ve firmě byla jen 2 roky, prej jsem byla moc "mládě" na to, aby mi někoho dali pod sebe, ani na part time.. kreténi) Pak mi nejšéfka povolila dělat z domova a slíbila mi nb a že budu moci chodit u toho do školy, stejně jsem byla placená od umístění lidí a fix minimum, takže by jí to nic nestálo a pak přišel ten kreténšéf (jediný člověk mezi mnou a nejšéfkou, ostatní už byli pozicí ve firmě mimo nás 3) no prostě ten kreténšéf řekl, že když to dovolila mě, tak on chce taky. Tak si prosadil, že to padlo a toto bylo 14 dní před nástupem do školy. Plus mi řekl, že se mu prostě nechce mi to dovolit a to řekl na poradě přede všema a když jsem se ho zeptala proč, že jsem placená od výkonu, tak nic kloudnýho neřekl jen, že by to pak chtěl každej vořech (to na něj sedí :s: ) no, tak mě to tak nasralo, že jsem si řekla, OK, nedodrželi jste podmínky, končím. Předtím na mě blbě čučel když jsem šla k doktorovi, četl mi mejly.... Dokonce i jednou před kolegyní mi velmi nahlas řekl, že ho nebaví si v mé poště číst, že mám problémy otěhotnět. Že je mu to hnusný. Prostě idiot. (Tak jsem na něj zaječela, že si tohle nesmí dovolovat a odešla jsem tenkrát) A celkově se ta firma začala rozpadat, tak během 2 měsíců než jsem odešla, odešla cca 1/3 lidí z naší pobočky. Byly tam i hnusný poměry mezi skupinama lidí, ti, co tomuhle šéfovi lezli do prdele a ti ostatní. Já se snažila vycházet s oběma, ale už jsem taky ráda, že mám od něj klid. A to ještě seděl 2m ode mne. Úžasný klid mám!!!! No a peněz mám dost na celé studium a nebo na půlku hypotéky, tak doufám, že brzy otěhotním a bude to hypotéka. :/;x:

In reply to by nevimnic

pracovat s nějakým kreténem! Já jsem teda nikdy neměla velký problém s kolegy a nebo šéfy, ale taky jsem nikdy nedělala na takový pozici jako ty. Takže ani finančně jsem na tom nebyla nikdy dobře..... ale pracovat sama na sebe je parádička!
Jelikož my s manželem máme peněz hrozně málo a ještě hypotéku na dům a leasing na auto, musíme makat oba. A to tak, že po šestinedělí zase začínám. Ale jak jsem psala, doma je doma. To se (snad) dá zvládnout.

In reply to by nevimnic

je to krásná práce. Taková uklidňující. I když někdy je to fakt záhul. Prodávám tam sama a třeba Valentým, svátek matek, konec školního roku.... To nestíhám.
Ale jinak se u tohohle podnikání dá docela dobře starat o domácnost, o stavbu, o zahradu...
Sice jsme na vesnici a milionáři z nás nebudou, ale jeden se z toho uživí slušně. I když určitě ne tak jako v personálce v Práglu :-)
Ale já jsem jako zaměstnanec brávala 11 t čistýho, ani nám kvůli mýmu platu nechtěli dát hypotéku na domeček...

In reply to by jerabina

Stejnak se máš líp. :) Já tu práci měla jen kvůli Kč. Ta tvoje je supr, že se u toho dá fungovat doma, já přišla a spala a pak zase odešla do práce, to bylo furt dokola a ani žádná dovča. Tu jsem si vzala akokrát na státnice na VŠ, takže taky žádný oddych... :( Jé, ty se máš, že bydlíte v baráčku... Já jsem nedobrovolná paneláková krysa. :r:

In reply to by nevimnic

v paneláku. Ale to se nedalo.
A taky jsem jezdila do práce do Prahy (60km) a byla doma jen na přespání. To v baráku nejde! Tady se musí makat. Teď třeba v zimě odhrnovat sníh, dělat dříví, uklízet uhlí, topit....... Starat se o psy, slepice...... Tak jsem se na práci vykašlala a udělali jsme si s manželem krámek. On teda ještě k tomu musí pracovat brigádně. Dva a dům by to neuživilo...
Taky jsem chtěla práci za víc peněz, ale nic neumím, mám jen maturitu a jazyk žádný. Tak jsem dělala ve velkoobchodě stavebního materiálu prodavačku-fakturantku.

In reply to by jerabina

Co blázníš jazyky se průběžně zapomínají a stejnětak se časem dají naučit a navíc nevím sice jestli už je ten zákon v platnosti, ale mělo by být možné hlídat až 5 dětí bez živnosťáku doma, žádné speciální vybavení, prostě rodinná školička. Před koncem roku se tim nějak zabívali politici, tak snad už to platí. Třeba by se to šiklo na přivýdělek.

In reply to by nevimnic

naučit, ale to by se mi muselo chtít :-) Učení odjakživa bojkotuju. Jsem černá ovce rodiny.Maturitu jsem udfělala jen proto, abych měla od matky klid. Chtěla jsem původně na nějaký učňák, řemeslo abych něco uměla. ALe to ona ne, musíš mít maturitu! Bez ni nikde nenajdeš práci!
Nesnáším učení, prošla jsem tu školu jen tak tak, ale učit jsem se nemusela.
Teď dělám co mě baví a maturitu k tomu nepotřebuju. A nemusím nic biflovat do hlavy, jen se učím manuálně.
A hlídat děti??????????? Jsi blázen???? Mám doma 3 týdny miminko a jsem na palici, nic nestíhám, nevím co ji trápí, když pláče....... A mimoto máme naproti domu školku a školu.

In reply to by jerabina

Tak to máte supr umístěnou provozovnu obchůdku ke dni vysvědčení. :s: S tim hlídáním dětí, já taky jsem občas zoufalá, že nevím, co malá Val chce, když něco. Občas ji hlídávám. Dělám adoptivní tetu/sestru. :s: Říkám si, najezená, napitá, není počůraná, pokaděná, žádný prdíky, po jídle si krkla dost, tulila se snad furt, hračky i já a já už nevím co by jí mohlo chybět. Asi bych neměla na to hlídat víc dětí najednou, každý den. Tedy pokud bych já nebyla mámou. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka