Průzkum: Jsou kluci opravdu po maminách?

12.01.2009

Ahojky. Tak co vy na to? Myslíte si, že je to pravda, že holčičky jsou po tatínkách a kluci po maminách? My třeba máme kluka a příjde mi takový od každého něco. Ale má teprv 4,5 měsíce, tak kdo ví jak dopadne. Oči má po mě a pusinku po taťkovi, ale barvu očí (pokus se nezmění) má po dědečkách, modrošedé. A dcera od přítele do roku celý taťka a teď se mění na mamku. Takže to není na 100%, ale na tak na 85%. Tak díky za váš názor. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ale 2 moje kamaradky maji holcicky a ty jsou celej tatinek. Ty mladsi holcicce je rok a kdyz na me kouka z kocarku, tak mam pocit, ze tam sedi malinka kopie manzela kamaradky :) Ale tezko rict, jak bude vypadat, az vyroste... Kamosky co maj kluky tak to maj tak pul na pul...

Tak o náš honzík má modrý oči po tatínkovi a už mu asi zůstanou-po porodu měl takový do šeda a zesvětlaly mu a vlásky mu začínaji blond po taťkovi.Jinak tvar očí i obočí má po ta´tkovi a pusinku má po mě.Doufám, že bude hodný, pracovitý po nás obou :s: :s: Ale je takový pohodář po taťkovi,tak snad mu to vydrží.A zvědavý je zas po mě.

:cc): Tak náš Matyášek má čtyři měsíce :cc): a zatím je prý kromě nosíku celý po mě :) .Ale to se ještě uvidí,myslím,že je moc brzy ;) .Já jsem byla do pěti let blondýnka a dnes jsem tmavá :s: ,takže bůhví jak se ten náš miláček ještě vyloupne :qu: .Fajn ale je,že je prokazatelně můj(náš) ;) ,vypadá opravdu hodně jako já okolo toho čtvrtého měsíce :) .Narážím tím na tu výměnu holčiček tenkrát :00: .Ale jestli bude po mě mít i povahu }:) ,tak potěš pánbůh,to si ještě užijeme :!k: ! :a: :a: :a:

u nás to tak zatím je, všichni říkají, že Honzík je celý já, ael děti se pořád dokolečka mění,t akže se to nedá říct 100% :)

Ahojky. Mam chlapečka a je celej táta.Je až neskutečný jak mu je podobný. Mého nemá zatím vůbec nic, ale byl mu teprve měsíc, tak uvidíme. I když budu radši, když bude celej tatínek. Ten je hezkej, chytrej a hlavně moc moc hodnej.

Tak náš Adámek je takovej mixík. Já říkám, že když se směje, tak jsem to celá já a když se mračí, tak celej tatínek :s: Ale teď vážně. Daleko víc podobnej je mně, když jsem byla malá. Po mně má pusu, tvar očí a obočí. Nosánek má malej, ale to se uvidí, jestli mu v pubertě naroste tátův frňák :///: Jinak mu začínají světlat vlásky, takže bude asi blond po tatínkovi a oči má zatím v půl roce modrý ajko táta, tak uvidíme jestli se mu ještě nevaybarvěj do hnědozelena po mně. Ale zatím to nevypadá. Jo a po tátovi má vzadu na hlavě placku a bude mít asi po něm krapátek nožky do o :s: Jinak lidi, co mě neznaj jako malou říkají, že je to celej táta, protože je právě mate ta barva očí a vlasů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka