Solárko v těhu?

12.01.2009

Ahojte.Mám takovej dotázek.Chodila jsem před otěhotněním do solárka.Teď nechodím,ale v tom počasí mám hroznou chuť aspoň na 5 min jít.Ale asi je to blbost,že?Mě nedělá dobře ani teplá vana,tak by mi asi bylo blbě,co?A miminku asi taky.Chodíte někdo? Nenadávejte mi,prosím. :O Vím,že mě někdo za ten nápad odsoudí,ale to sluníčko mi tak chybí!! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jo, jo.... Taky mě chybělo..... Ale bohužel, solárko v těhu určitě ne... :( .... Musíš vydržet....

Ahoj.Prej od 4 měsíce můžeš na chvilinku co vím já.Taky jsem chodila a chybí mi to.Pomáhalo mi to na bedáry když mi někdy vylezli.Jsem tedko 19+6 tt a ještě jsem nebyla.Mám strach o mimíska at mu nějak neublížím.Raději se zeptej doktorky.Papa :a:

Dobre rano, resila jsem uplne stejny problem a ptala jsem se na to specialne gynekologa. Rikal, ze krome toho, ze bych tim skodila miminku, tak by se mi mohly udelat pigmentove skvrny, protoze v dusledku hormonu je pigmentace tela zmenena, nedoporucuje se pry ani klasicke opalovani :-)

ahojky, urcite se solarkov tehu nesmi. musime si na prirozene slunicko jeste chvili pockat. mej se hezky a uzivej si tehu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky