Ošklivý zánět

12.01.2009

Ahojte maminky,
tak dnes je mi už od brzského rána hodně smutno :sick: . Máme doma 20.ti denní holčičku :cc): . Hned po porodu měla slabší zánět spojivky v pravém očíčku, kapala jsem O - septonex. DOma se to jednou zhoršilo, koupila jsem Ocu flex - a vypadalo to dobře. Dnes v půl třetí se malá vzbudila na papání a já měla slzy na krajíčku :§) , když jsem se na ní podívala - to pravé očíčko měla zase úplně zalepené, zahnisané. je mi to tak strašně líto :\\: , má hocelé oteklé, mžourá na mě.... Zítra jdeme do poradny, budu trvat na ATB do očičček, protože se toho nemůžeme zbavit. Máte některé podobnou zkušenost? :pig:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Malý byl narozený dřív a taky mu hned v porodnici hnisalo očičko. A doma to bylo den co den horší. Nakonec nás doktorka z poradny poslala na oční, tak mu vzali výtěr a měl tam nějakého koka, tak dostal antibiotika do očička. Jmenovalo se to Tobrex a pomohlo to skoro hned. Tak vám přeju hodně štěstí ať se brzy uzdravíte :one:

In reply to by Ivulka

Nám v nemocnici dali jen Ophthalmo vodu ať to vymývám a na doma jsme si měli koupit kapky. Ale až u očního mi dali ATB a byl klidek. Neni nic horšího než když ti mali drobečci trpí a nemůžem jim pomoct :\/: . Tak še brzy uzdravte.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky