Koupani, vanicka a spol...

11.01.2009

Ahoj holky, jen potrebuju malou anketku ohledne koupani. Pere se ve mne totiz vice variant. Diky :-)
1. Kde budete koupat?
2. Budete kupovat vanicku nebo pouzijete rovnou velkou vanu?
3. Jako jisteni budete mit klasicky latkovy lehatko, sitku nebo jinou pomucku?
4. Vanicku budete necim podkladat abyste se nehrbily?

Ahojky.My budem koupat ve vaničce,na lehátku,v kuchyni.Jak dlouho nevím.Nechci se hned od začátku hrbit nad vanou,když je to stejně převážn ze začátku jen rychlovka. Už se nuám to krátí,že? Taky už promýšlým detaily.Doufám,že malej u mě zůstane do termínu.Janak bude dochystávat taťka sám....

In reply to by Ja.Zandysek

Jojo, uz se to sakra krati :-). Ty detaily jsou nejhorsi, clovek zacne premejslet a je to v pytli :-)
Ja chtela lehatko, ale nikde jsem neobjevila vanicku, kam by se na sirku veslo (nepocitam vanicky za 600kc, nejsem blazen). Takze diky odkazu od Tesy mam vyreseno - poslala odkaz na sirokou vanicku. Obehala jsem tolik obchodaku, pac jsem si rikala, ze vanicku koupim snad i v normalnim obchode...a vono ne :n:
Tak zdar a silu! :one:

Ahoj, já jsem tedy již zkušená. Nedovedu si představit koupat první 2 měsíce mimčo ve velké vaně. Bejt celou dobu ohnutá to neni podle mého gusta. Taky musíš myslet nato že se snim ve vaně v tomhle období nebudeš moc kupat. Koupala jsem synka ve vaničce kterou jsem měla na stole. první 2 měsíce jsem nepoužívala žádné lehátko- pro mimi je důležitej kontakt s matkou-líp zvládá koupání-nebojí se tak. Miminku stačí opravdu jen malinko vodičky. Beztak se jen opláchne aby neprochladlo. Vanička naprosto stačí. Od 3 měsíců jsem začala používat lehátko. Až do půl roka jsem měla mimčo ve vaničce.

Ahojky, já jsem tedy zatím teoretik:)) Ale na rady svý kamarádky bud:

1.Koupat v koupelně:))
2.Použiji rovnou velkou vanu.
3.Mám lehátko, ale i takovýho křesílko, tak uvidím co mi půjde víc.
4.

Nechce se mi tahat vaničkou s vodou do pokojů, máme parkety a kdyby se to vylilo tak se zbláznim, taky mi příjde zbytečný, to pak zase vylívat atd. Doufám, že to zvládnu ve velké vaně.

1. První měsíc jsem koupala v obýváku, pak už v koupelně.
2. Měla jsem takový ten přebalovák s vaničkou, jenže tam se mi malej za měsíc už nevešel :) Tak jsem koupila tu větší vaničku (jako má dole odkaz Tesa) a někdy se koupe s tátou ve velký vaně :)
3. Nejdřív jsem ho měla na ruce, ale pronesl se, tak jsem pořídila klasický lehátko.
4. Manža mi vyrobil takový rošt, který položím na vanu a na tom mám vaničku. Sice je to pořád dost nízko, ale furt lepší než se sklánět do vany...

ahoj,
1. v kuchyni
2. ve vaničce
3. takový molitan do vaničky
4. vaničku mám na kuchyňské lince
ale vanička je malá, tak se už brzy budu hrbit v koupelně :(

1. asi 5 měsíců jsem koupala v pokojíčku, dneska koupu v koupelně
2. koupili jsme vaničku, máme totiž rohovou vanu, to by byla neuvěřitelná spotřeba vody (myslim, že i v běžný vaně je to spotřeba)
3. mám klasický lehátko
4. když jsme koupali v pokojíku, byla vanička na konferečním stolku, v koupelně se už hrbim.
trochu to rozšířim:
koupelnu máme jinak malou a neni tam nikde místo, kde bych kluka položila a osušila, teď už je dost velikej, abych ho donesla přes chodbu do pokojíku a tam osušila atd. takže z počátku jsme koupali v pokojíku, problém byl v tom, že jsem se tam musela tahat s vaničkou - nezdá se, ale je těžká (moje známá tohle řešila takovym tim koupacím kyblíkem)
jinak tady jsou odkazy v čem koupeme
http://www.detskydum.cz/detail/lehtko-do-vaniky-250501/ - je to to nejobyčejnější, ale je to dost velký i na větší dítko, lehce se to udržuje
http://www.detskydum.cz/detail/vanika-plastov-250401/ - nezdá se, ale je dost prostorná i veliká - opět i na větší dítko

In reply to by Tesa

Ahoj, konecne prostorna vanicka. Vsude jsou jen ty projmuty ze stran a tam se klasicky lehatko nevejde. Taky chci to nejobycejnejsi, myslim, ze na tech par mesicu to bohate staci. Diky za odkaz!

AHojky, já koupu v obýváku ve vaničce, kterou mám položenou na taburetcích a to z jednoho prostého důvodu - máme malou koupelnu a nechce se mi s mokrou malou přecházet celý byt, abych ji tam dooblékla, aby mi nenastydla! Jinak do vaničky ji pokládám jen v plínce, ale už brzy mi zní vyroste, tak jsem si u našich vzala takové to lehátko ještě po mně! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky