Ahoj dubňátka :) i ostatní těhulky

09.01.2009

Ahoj holky,
hlásím se po dlooouuuhé době.Posílám vám všem krásné pozdravy ze zmrzlého Liberce.Co je u vás nového?
Já dnes začínám 26 tt, mám 7 kg nahoře,CS1,příští týden jdu na cukr.Včera jsem byla na tom 3D UTZ,supeeer zážitek.Nakonec jsem nešla do gennetu,kde mi to nabízeli za 1200 Kč ale do nemocnice a stálo mě to jen 200 kč!Zatím stále tvrdí,že je to holčička :) Moc se mi líbí jména Sára,Ema nebo Stela, co myslíte?Máme dlouhé příjmení,tak hledáme něco krátkého.
Mějte se krásně a dejte o sobě vědět :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak ja sem dneska 28+0 ;) U nás svíti sluničko a je krasně..za chvili si jdu k doktorovi pro nemocenksou,nebot už to nedavam,nizky tlak,boli mně nohy,omdela sem..
vyšetření na cukr už mam naštestí 3 tydny za sebou, dalo se to přežít :///: Ten 3D si měla levny teda, ja platila 800 a dostala sem 2 velke super fotky a 20 minut DVd ale je to važně super.
Jinak mně se libi pro holku sandra nebo sabina..my teda čekame chlapečka,taky 3 x potvrzene, ale člověk nikdy neví,,,

já posílám pozdrav ze zamrzlé vesničky kousek od Teplic. Já jsem dnes 25+5 a na 3D jdu dneska, tak jsem na to moc zvědavá, budu platit 600Kč a měla bych mít i dvd tak nevím ale podle těch cen co jste tu uváděly vy tak mi to nějak nesouhlasí :? no uvidíme. Na cukru jsem byla už asi ve 22tt a dalo se to přežít ale znovu bych na to jít nemusela :ww: . Měj se krásně a opatruj se :a:

Ahojky,
sice nepatříme mezi dubňátka, ale vzhledem k tomu, že termín (zatím stále jediný oficiální) máme 03.05., je docela možné, že to ten duben nakonec bude :-)
Dneska začínáme 25tt a zatím jsem přibrala cca 5 kg, ale uvidíme při příští poradně (27.01.), protože teď po novém roce přibývají ty kila na váze ani nevím jak. CS zatím stále 0 a na cukr mne dr. zatím neposlal, i když už mi 25 bylo, ale vzhledem k tomu, že na kontrolu jdu v 27tt, tak to příp. stihnu i tak. Na 3D utz jsem původně chtěla, ale čekám, až si ho koupí můj dr. a doufám, že to stihne tak, aby bylo ještě něco vidět :s: Sice už nám při utz ve 22tt řekl, co to bude, ale zatím to nikomu neříkáme a čekáme, jestli to při dalším utz potvrdí. Jméno pro kluka jsme vybrali Fabian a pro holčičku Bára.

ahojky maminky...
teeda ja nevím,všichni tady píšou o té cukrovce tehu a ja jsem 26+2 a nikde mě ještě doktorka neposlala..je to v pořádku? mám si o to říct?
mějte se všichni krááásně :cc):

In reply to by Danulička

Na zátěžák na cukr se chodí do 28tt, tak tě třeba ještě pošle. Ale taky nemusí, asi to není povinný test. Tady u nás posílají každou těhuli starší 25 let automaticky. Jinak jen když máš špatné výsledky nebo cukrovku v rodině.

In reply to by vodnanka

No jaa jdu právě na další kontrolu až 2.unora,takže to už asi nestihnu.... :ooo: No jen posledně se mě dr.ptala jestli má někdo v naší rodině cukrovku a já řekla,že jen babička a ona na to,jestli ve stáří a já,že jo,že ji dostala až ve stáří,tak řekla sestře,ať mi to v kartě proškrtne..tak asi to chápu tak,že...to není potřeba,ale 25 mi bude teď v pátek... :dance: Jen mam trochu strach,docela dost jím sladké...tak nevím,jestli to má na tu cukrovku nějaký vliv??
díky moc za odpověď!
krásný den.

my tě zdravíme ze zmrzlých Jižních Čech :-). Nového u nás není snad ani nic .... CS stále 0, ke všem mým těhotenským problémům se asi přidá i cukrovka - v pondělí jdu do dia poradny, tak uvidím. Ta jména jsou krásná všechna, tak určitě vyberete dobře :-). My jsme pro naší holčičku vybrali jméno Klára :girl: , tak snad se jí bude líbit. Měj se krásně :a:

já ti psala do osobních, tak se pak jukni. Jo to CS mám 2 jestli koukám dobře, ale všechno je jak má být, tak to neřeším, já ani nevím co to znamená pro mě. Jinak Sára je i naše jméno pro holčičku, je prostě úžasný viď, a pro klučinu máme Deníska. A Emmu chce švagrová a Stelinku Renča odsud :-) jo 3d byl krásný zážitek, já jsem tak ráda, že to máme všechny dobrý, fakt že jo. Cukr jsem měla 4,4 a pak 5,5 za to mě i pochválila, že se nemusím šetřit a klidně papat sladký. Já ten utz měla i s fotkou a 1250 kč

ahoj dubnatka, take zdravim z promzle Prahy. Ja jsem dneska 24+3, 7 kilo nahore a prcek v pondeli vazil 610 gramu. Zeru, jako nezavrena, mam strasny chute na sladky a i kdyz jsem nikdy v zivote nejedla cokoladu, ted jsem schopna zdolat tabulku na posezeni a vubec se nedokazu uridit. Alespon se snazim porad cvicit tehulkovsky pilates, abych si zachovala alespon zakladni kondici :-) Na cukrovce jsem jeste nebyla, predpokladam, ze mi ji napise v pristi poradne. Ale dneska jsem objednana na tehotenskou masaz, dostala jsem poukaz k vanocum, tak jsem zvedava :-)

tak me osobne se libi Stelinka :girl: ,jelikoz ji budeme mit my :dance: Porad jsem se me nekdo pta,kde jsem na to jmeno prisla,me osobne pripada uzasne a neznam nikoho,kdo by ji mel,je jich jen v ceske republice kolem 260 jmen :j) ,ale kdybych nemela kolem sebe 3 Emy,libilo by se mi i to :one: Ale to se musis rozhodnout ty s partnerem,kazde se nam libi uplne jine jmeno :j)

Ahojky,
tak já tě zase zdravím ze "studené" jižní moravy. Jsem 26+5 tt, nahoře mám +/- 7 kilo ale do poradny jdu až 13.1. tak su zvědavá. Jinak na cukrovce jsem byla včera a je to pěkný hnus :///: Jéé Stela ta se mě libí taky ale neprošla :(

ahoooj, ja jsem dnes 25+4, takze jsme kousek od sebe:)..ja na 3D UTZ nebyla-nechtela jsem platit prave tech 1200,-, ikdyz je to strasne hezkej zazitek a trochu mne to mrzi, ale za 1200,-si poridime spousty jinych uzitecnych veci..ale za 200,-to bych sla okamzite..bohuzel, u nas nic takovyho neni:(
ja mam nahore uz prasackych 10kg a ted jsem na "diete"-dala jsem si za cil, ze mesic se na vaze nehnu ani o 10dkg!!:)..tak uvidime:)..uz se o to snazim tyden(zatim uspesne), ale je to drina-bez veceri a s neustalym hladem:-o..ale nechci byt jak koule!
na cukru jsem uz byla, mam to v poradku, CS O, mala ma uz 32cm a 700g...takze parada, jen mne trapi neustale vytoky, tak mi delal dr.stery a za tyden by mely byt vysledky, tak uvidime, jako lecbu mi tentokrat nasadi(doposud nic nezabralo na dyl jak 3dny)..
jinak Sara a Ema-to jsou bomby!!taky jsem je mela v repertoaru jmen, ale Saru ma znama, takze tu jsem skrtla a Emu jsem mela v zaloze, kdyby mi neprosla Natalka:)..ale Natalka se ujala v cele rodine a o zmene uz nikdo nechce ani slyset-pry si na ni uz zvykli:)..ale Ema je super, hlavne to neni caste jmeno:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky