Kočárek na in-line

11.01.2009

Ahoj milé maminky, jsem už 7 měsíců také mamča a pomalu jak se blíží jaro zjištuji že za tu dobu vypadám hůře než po porodu. Chtěla bych se Vás zeptat zda už máte některá zkušenost se sporťákem na brusle. Chystáme se koupit sporťák pro našeho Páju ale nevím jaký a aby nebyl moc drahý a hlavně aby s ním šlo opravdu sportovat!!!! Koukala jsem na X Lander X-run ale nezdají se mi ty kolečka. Tak prosím maminky o Vaše zkušenosti a rady.

Děkuji Lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHoj holky, zrovna tohle tema taky resim. Nemely byste nahodou nejaky tip na ctyrkolku na brusle? Chtela bych bezpodminecne ctyrkolku, ale nemuzu najit zadnou s rucni brzdou :-(

ahoj, mě se malej narodil v červenci, tak už jsem hned po šestnedělí chodila bruslit. Mam na to docela starej tip kočárku, darovala mi ho kamarádka, která ho koupila v bazaru takže je dost jetej, ale na ty brusle to stačí. Ale kdybych si měla vybírat a investovat peníze, zaměřila bych se mimo jiné i na to jak je kočárek těšký a hlavně na spolehlivost brzdy, která je opravdu hodně důležitá. Neumím si představit, že bych to neubrzdila a malýho někde vyklopila. Já bydlim na vesnici, tak tady na mě každej kouká jak na exota a nejsou tu extra trasy. Ale na to hubnutí to vidim jako ideální, co taky jinýho, když máš mimino. Večer nemam hlídání, sama doma cvičit :n: takhle spojim dvě věci dohromady. Už aby bylo zase jaro.

Ahoj, já se samo chystám na kolečkáče s malým, už se nemůžu dočkat! Mám quinny speedi, myslím si, že xlander bude na to taky vhodnej, ale jinak pokud si najdeš půjčovnu, tak tam mají, tady v Brně jsem se s tím setkala, že pjčují na té bruslařské dráze!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka