Ach ta deprese!

11.01.2009

Ahoj všem...Tak už je to zase tady.Mám depresi z toho že to nezvládnu být dobrou mámou!Strašně moc se na prcka těším ale zároveň se toho bojím...Co když mi to nepůjde,nezvládnu to!?!

taky jsem z toho kdysi mela stejnou hruzu jako ty,ze to nezvladnu,ze kazda bude lepsi mama nez ja,ze,ze...Byly to neprijemny pocity a proto te chapu...Dnes?Prcek uz ma 2,5roku a "plavu"co mi sily staci.. Vplujes do toho a ani se nenadejes a to malicky budes drzet v naruci a bude na tebe koukat a ty v tom okamziku vis,ze pro nej udelas vsechno na svete.. :h: .. Pokud citis strach co citis,tak budes skvela máma.. Preju hodne stesti!!!

neboj, takovýhle pocity jsou úplně normální ... to víš, že ti to půjde a že to zvládneš ... a tvoji blízcí ti určitě pomůžou :s:

příroda je moudrá a hormonky zapracují, takže budeš super máma a ani to nebudeš vnímat, jak to pro tebe bude přirozené. A je fajn, že o sobě pochybuješ, vždyť největší víra je pochybnost - ta źpůsobuje, že se ptáme, a kdo se moc ptá, ten se moc dozví :a:

Ahojky,
neboj se, určitě to všechno v pohodě zvládneš a budeš moc šikovná maminka. Určitě !!! :one: Možná že to zpočátku bude trošku těžší, ale určitě všechno půjde. Vždyť to máme i v krvi ne ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky