Proím o rady zkušenějších:-(

11.01.2009

Ahojky Holky jsem v 16 týdnu a stračně mě bolí a aji palí pohlavní styk a furt cítím takový vlhko a strašně mě bolí břicho potom myslíte si že by to mohla být infekce:-Odíky za rady ahojíík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, myslim si že o zánět nejde. Výtoky jsou bohužel součástí většiny těhotných žen. To že cítíš bolest při styku a po něm může být způsobeno tím, že máš čípek citivější. Může se stát že manžel naráží penisem do močového měchíře, kterej je ted taky citlivější. Buď zkusit změnit polohu a nebo na nějakou dobu sex vynechat. Taky jsem to tak musela u prvního dítěte řešit. Manžel musí být v tomhle období hodně tolerantní. naštěstí můj takovej je:-)

Ahojky. Ja mam problem s vytokem temer cele tehu, jsem ve 34. tydnu. Posevni Ph se neustale meni a to miminko si holt dokaze rozhodit organismus ze dne na den... Mykozu dostanes i pouzivanim avivaze nebo z jidla (zrajici syry ci ovoce, co umi rychle kvasit) nebo sladkych limonad, sladkosti - ty jsou zaruceny recept na svedeni.
Taky znam pocity sileneho paleni az rezani a neustale intimky v kalhotkach, ale vzdycky se to podarilo vyladit nejakou nekontraindikativni mastickou od doktora. A hlavne Terko, musi ji pouzivat i tvuj partner, jinak si to budete porad prehazovat jako ping-pong! On muze mit klidne "razantnejsi" krem, ale tobe da doktor neco, co mimusku neublizi a tobe pomuze.
Dalsi vec, co mi moc pomaha jsou sedaci koupele v Rosalginu a taky rano jen tak vodou pipku oplachnout. Neprehanet to s intimnimi mydly a vzdy poradne oplachnout vodou.
Jo a taky se vykasli na tanga a vubec umele kalhotky, pekne oblec prdelku do bavlny :)
Neboj, bude to v poradku, jen se clovek holt musi par veci behem tehu vzdat, aby to zvladl bez vetsich problemu a uzil si ty prekrasne chvile a stejne tak i vasnive milovani :one:

Ja jsem mela take takovy problem,ale to bylo jeste uplne ze zacatku tehotenstvi kdyz sem o nem ani nevedela.mela jsem problem s vytokem a pohlavni styk me palel tak ze sem to vlastne ani nesnesla.Urcite si zajdi k doktorce a ta ti na gto neco doporuci, tehotenstvi by to nemelo vadit.Urcite si zajdi a uvidis jak se ti ulevi :-)Jinak po pohlavnim styku me take vzdy boli bricho ,podle me je to tim jak bricho vztahujes a povolujes,je to nejspis normalni.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka