Dobré odpoledne všem :-)

11.01.2009

Ahoj holky, tak jsem po obědě, v dobrém rozmaru :-) Dnes jsem totiž zjistila celkem pozitivní věc - teda pokud ještě můžu věřit té váze, kterou máme doma, mechanickou příšeru :-) Totiž, že jak jsem v porodnici v prosinci nechala 10 kilo, tak během těch 3 týdnů, co už jsme s malou Marcelkou doma, tak jsem stihla shodit i ta zbývající 4 kila - ale jak říkám, doufám, že mě váha neklame :-) Ale po návratu z porodnice 15.12.2008 jsem se vážila a bylo tam 82 kg a dnes 78 :-) A to s prominutím žeru furt pryč, i sladké o Vánocích a o Silvestru .... ale to je tím vším nočním vstáváním kojením, resp.odstříkáváním, pořád prolévám hrdlo tekutinami... :-) Tož už jenom zpevnit to roztřesené břicho a zase bude figurka :-) Malá Marcelka mi krásně spinká, v noci taky nepláče... ta když zakřičí, tak to už musí opravdu být něco, co se jí hrubě nelíbí... jako například odsávání hleníků, to vždycky ořve příšerně. Ale udělat se to holt musí. Teď je u nás zase inverze, takže ven dneska nehrozí, ale v pátek jsme byli po poledni u nás na poště a zpátky, byla v kočárku asi půl hodinky venku celkem a spala jako budulínek :-) Určitě jí to jenom prospělo.
Nevíte některá, jak vyzrát na ty hleníky, aby to opravdu zabralo na delší dobu? My musíme odsávat každý den a to doma větrám, vytírám jí nosík roztokem (chlorid sodný), co mám ještě z porodnice .... máte nějaký osvědčený fígl, jak na rýmičku u měsíčního mimča? Děkuju vám předem za vaše rady a zkušenosti.
Přeju vám všem pohodový den a ať vám vaši mimísci krásně prospívají :-) U nás se daří, tak je to fajn :-)
Markéta

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Martaz, však na tu váhu taky vyzraješ :-) Já, až to bude trochu možné, hodlám ve shazování kil pokračovat, tentokrát opravdu cíleně, a chci se dostat na váhu, na které jsem byla před rokem a půl, což je 72 kg. Já jsem docela vysoká, 183 cm, a těch 72 kg byla moje běžná váha. My máme doma s manželem posilovnu, malá ani nemusí být řvoun. Ona byla cvalík už když se narodila (4,15 kg a 55 cm), pak něco shodila a na doporučení naší dětské lékařky přikrmujeme a teď už zase krásně nabrala a pěkně se pronese :-) Nám končí šestinedělí za dva týdny. Včera jsme si připomněli už měsíc od data, kdy se naše dceruška narodila :-) Letí to jak voda, přijde mi. No nic, už je večer, půjdu krmit a spát :-) Tak se měj moc pěkně a ať ti mimísek krásně prospívá a jste oba zdraví a spokojení :-) M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky