Čekáme malého kanárka...

11.01.2009

Tak se nám to povedlo - a to hned napoprvé. Bylo to na vánoční dovolené na Kanárských ostorvech těsně před štědrým dnem. A proto můžeme říkat, že čekáme malého kanárka. Jsem teprve ve třetím týdnu, ale kanárek se už hlásí. Když jsem čekala syna, kterému jsou teď dva roky - žádné problémy, až na občasnou nevolnost, jsem neměla. A teď? Bolí mě břicho, bolí mě prsa a jsem hrozně unavená... 3.2. 2009 jdu na první kontrolu k doktorce, tak uvidíme. Snad je vše ok. Myslím že ano. Jen mě mate, že jsou zatím obě má těhotenství tak rozdílná. Synovi jsem už musela říct, že čekáme miminko, protože hrozně rád mi skáče na břiše. Tak teď už ví, že to nemůže, protože v bříšku mám miminko. A když s ním chce mluvit, tak mluví do pupíku:). Jen se bojím, aby to nevykecal babičkám dříve, než pujdu k doktorce. Uvidíme, snad si to nechá pro sebe.

k tomu malickymu co nosis v brisku ;) :)Svym pribehem jsi mi pripomnela ten muj... Davej na sebe ted velkej pozor. :w: .Taky jsem to stesti nedavno zazila a taky jsem nasemu 2letemu rikala to same o skakani na brise,ale priroda to chtela jinak.. :( Opatruj kanárka a hodne moc se setri.. Preju vam hodne mocmocmoc stesti... :) :a:

gratuluji :-) my jsme byli na kanárských na dovolené, když jsem byla asi v pátém týdnu, takže teď malýmu říkám, že už byl na kanárech :-) tak se s kanárkem opatrujte a přeji krásné těhotenství :-)

mám doma skoro tříletého chlapečka a holčičku,které budou tři měsíce, tak se opatruj a ještě jednou gratuluji :one: ,Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by bmartina

:s: ,ale k počátku,samozřejmě,že Filípek viděl,že mám bříško,furt jsme mu říkali,že je v něm mimi,ale bylo mu to podle mě taky fuk a pochopil to,až byla Dominika doma,taky sem se bála,ale je na sestřičku strašně hodnej,hladí jí,pusinkuje,venku vozí kočárek,když pláče tak mi to oznamuje,vypíná po mně monitor dechu,protože já zapomínám :s: , přkrývá ji. Je to fakt zlatej bráška, zpočátku se žárlivost projevovala tak,že když jsem kojila tak ležel s náma a musela jsem ho hladit a byl na mně ještě víc upnutý,ale časem se to srovnalo. Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka