Ahoj!

11.01.2009

Zdravím vás všechny. Dnes jsem se konečně zaregistrovala na tyto stránky. Porodila jsem přesně před 4mi měsíci. Ráda jsem chodila na tyto stránky pro rady jen jako čtenář. Tak teď si říkám, že konečně přišel čas, abych se taky podělila o své zážitky a třeba přidala sem tam i nějakou tu radu. To si troufám, že? :s: :s: :s: Tak už se na vás těším. L.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Janik Zlaticko

Mám chlapečka Vojtíška. Když se narodil, měl 53 cm a 4,28 kg. Ve třech měsících už 62 cm a 7010 g. Do poradny jdu v úterý, takže pak dodám aktuální informace. :///: Myslím, že se mi zase protočí panenky, až hupsnem na váhu. :///: A jak je to u vás?

In reply to by Lindik.S

No když se narodila tak měla 49cm a 3270g,ve 4 měsících má 59cm a 6540g tak to máš docela malýho tluštouška a stejnak jsou hezký ty faldíky že?jinak máme Terezku.Mě se zdá že je pořád malá.Kojíš ještě?

In reply to by Janik Zlaticko

No právě že mi ani nepřipadá tlustej. On je prostě velikej do všech směrů. Pořád jenom kojím. Máš moc hezoučkou holčičku. Až mně k tomu malej pustí, tak sem taky vložím nějakou tu fotečku. Nějak mám problém, že si nevydrží hrát sám. Pořád aby u něj člověk aspoň seděl. Dnes jsme byli na kontrole očkování proti TBC. Naštěsí je vše OK, ale byla to výprava....venku -12 °C a fučák. No a zítra ta poradna. Tak jsem zvědavá, jestli nestrhneme váhu. :///: Mně ten náš nepřipadal že je malej ani když se narodil :///: :///: :///: Byli jsme v porodnici největší. Taky jsem to pěkně odnesla. :00: A ty ještě kojíš?

In reply to by Lindik.S

No já už právě nekojím protože malá nechtěla tak jsem používala klobouček tak to chvilku chtěla pak zase ne.Tak jsem si koupila elektrickou odsávačka a pak jsem mlíko stratila,hodně mě to štve aleco nadělám.Hlavně že je zdravá a prospívá.Tak pak dejvědět kolik vážíte

In reply to by Janik Zlaticko

Ahoj, máš pravdu. Je to nejdůležitější. No tak my jsme dnes navážili 7768 g a 65 cm. :°: Zdá se, že jídla máme pořád dost. :///: A přitom poslední dobou přes den vůbec nebaští. Snad se to zlepší. Můžu na tebe jednu otázku? Všimla jsem si, že jsi ze Starého Města. Je to S.M pod Sněžníkem? Já jsem původně ze Šumperka, tak to tam trochu znám. Můžeš napsat přímo mně, já bych to udělala, jen zatím nevím jak. Nemám jaksi čas to zjišťovat. Vojtík mě moc zaměstnává. Tak pozdravuj Terezku a zatím pa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka