kocarek

10.01.2009

ahojda,mate nektera zkusenosti s kocarkem implast bolder 4??...nam se moc libi,tady jsem na nej moc ohlasu nevidela a na netu ho hodne holek prodava po par mesicich jezdeni,tak me to trochu odrazuje... :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jj,dekuju vam holky za rady...ten vyber je straasne veliky a tak neni vubec snadne vybirat,jeste tak,aby byl clovek po celou dobu jezdeni spokojeny,co?tak snad vyberem nakonec dobre a budeme spokojeni..papa,krasny den! :k:

In reply to by PETY

já taky uvažovala o implastu, má nádherné barvy a je moc pěknej, tak jsme se na něj s přítelem byli podívat a udělali jsme dobře, protože nás odradil jak kolečkama, která nešla moc otáčet, tak i stabilitou. Nakonec jsme se rozhodli pro X-lander, to byl náš druhý favorit a doufám, že s ním budeme spokojení

ahoj pety... taky jsem nejprve chtěla impĺast a nakonec mě od něj odradila samotná prodavačka v obchodě, mimo jiné i tím, že ty implasty se při reklamaci musí posílat přímo do polska a tak to trvá i 6 týdnů než ho máš zpět... Koupili jsme V-Cross trojkolku, ale jaký je ti nepovím protože zatím nosím malou ještě v bříšku:) pro V cross jsme se rozhodli proto, že vypadá téměř stéjně i co se týče barev, má zvlášť nánožníky jak na hlubokou korbu, sporťák tak i na autosedačku, to stejné i se stříškou, u implastu máš v ceně jen jeden nánožník a jednu stříšku a musíš měnit a navíc je ten v cross asi o 3000,- levnější. Jediné co je horší je že je asi o 3 kila težší.

Ahoj, já ho mám a jsem spokojená. Mám teda tříkolku. Jsou jen dvě věci, které bych vytkla a to brzda (občas se mi zasekává, ale chce to grif a jde to), takže zlatá zašlapávácí jako u ostatních a ta druhá věc je, že má moc nízký kryt hluboké korby, takže do korbičky víc fouká, takže mám malou hodně zabalenou v dece, ale to tebe nemusí moc trápit (koukala jsem, že máš termín porodu v dubnu a to už zima není zdaleka taková a na zimu už budete ve sporťáku).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka