kdy dát kašičku

11.01.2009

yo a kdy mám dát tu kašičku? před koupáním? po koupání? těsně před spaním? na lžičku? do lahve???
chyo...nemám teď čas studovat to na netu - poradíte mi prosím??,,

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak my máme doma jedlíka,takže kašičku zdlábne před koupáním lžičkou,to papá od začátku uplně v poho.A před spaním ještě mlíčko

Ahojky, my to máme takhle... vykoupeme, napapáme se a jde se do hajan... kašičku dáváme z lahve, poprvé jsme zkoušeli lžičkou, protože byl kojený, jenže než se najedl, tak byl tak protivný, protože to dlouho trvalo a už byl unavený, že druhý den jsme vytáhli lahev a paráda... a kojení mu problém nedělalo... ale asi si každý musí najet svůj režim, co mu bude vyhovovat. Malýmu je 7 měsíců, všechno papká krásně lžičkou, ale kašičku prostě dáváme do lahve :wink:
Danielle a Filípek

Ahojky, tak na tohle má každý jiný názor! Nám například vyhovuje se první okoupat a pak jí do láhve udělám hustou kašičku, kterou trošku zapije ode mě a jde spinkat! ;)

Já nejdřív koupu, pak jde spát, pak se vzbudí a chce kašičku. My to máme takhle, protože koupu brzy, pak už je unavená a protivná. A jenom by mi řvala u koupání. Takže to dělám takhle.
Má fešnej brindák s rukávkama, na to dám obyčejný látkový brindák, na to plastový, co se dá otírat a nezapatlá se. Pak jí ještě umyju žínkou obličej a ruce a je to zase vonavý miminko. Dlabeme lžičkou, už to z ní docela umí - přesně tudle kašičku zrovna máme, ale nejsem z ní nadšená. Malá jí papká to jo, ale lepší se mi zdá od nutrilonu i chuťově.Já radši dávám rýžovou kaši a rozmačkám do toho banán. A malá se může utlouct. Do lahve jí nic nedávám, neumí to z ní (je kojená) a ted objevila,že z pítka se dá taky něco vytáhnout(většinou čajík).takže je v sedmým nebi z toho. Ale i tak kaši máme rádi hustou a ze lžičky nejvíc. Už se jí podařilo pár lžiček dát samotné do pusinky (tvářila se velmi vítězně). Jen ať se učí radši ze lžičky.
Jo a s tím kakáním. Mě se teda pokaždý u jídla pokaká nebo chvilku po jídle.Kadí mi klidně 3-5x denně.

nikkisko dala jsem mu poprvé rýžovou s banánem - spořádal jí skoro celou! ze 120ml vody a 40g té sypké směsi. je kojený, takže jsme papali lžičkou - bylo to docela hustý, ale strašně mu to chutnalo - teď se jen bojím aby se ráno vykakal!!!!! :O :?
po jídle jsme i vykoupali - je to taky čunča - tak koukám, že jsme to odhadli dobře!!! tak díky moc za rady všem!!! :hu:
teď leží spokojeně na dece, kouká na televizi vydává u toho zvuky jako kosatka křížená s medvědem a prdí do plínky (obávám se ,že ještě budeme koupat :cc): ) njn 5 minut čistý miminko...proč déle,,,že :pig:

Holky, takze vy davate k obedu zeleninu, ke svacince ovocnou presnidavku a vecer kasi?? A jakou kasi davate?Nikola a Nelinka

ahoj zuzino,
já kašičku dávám před koupáním, jelikož by malé děti neměli být koupání po papání, aby nezvracely (tak mi to řekli v porodnici). A dávám mu normálně lžičou ;)

Ahoj Zuzi,
já zkouším (zatím celkem neúspěšně) dávat kaši ze lžičky a rozhodně před koupáním - neb Katy se při tom vždycky celá zaplácá, takže bych ji jinak mohla koupat znova :s:
Moje mamka tvrdí, že lepší je dát kaši z lahve - ale dneska se všude propaguje začít rovnou ze lžičkou a navíc Katy z lahve neumí (je kojená). Takže tak. :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky