Ach jo..

11.01.2009

Ahojkychtela bych se zeptat zda muzu byt tehotna. Ma posledni menstruace byla 8.12.2008 a od te doby jsem to jeste nedostala. 5.1.2009 a 6.1.2009 jsem se s pritelem milovala a on se do me udelal. Dnes jsem si delala test BEST2 ,ale bouzel byl negativni. Chvilkama me poboliva v podbrisku,mota se mi hlava a mam ciry vytok.Za jakou dobu poznam ze jsem tehotna a muzu byt tehotna. Moc prosim o radu a moc Vam vsem diky za odpoved. :n:

Ahojky holky,vsem moc dekuji za rady!!Za chvilku pujdu do lekarny pro testik..nevim proc,ale myslim ze bych tehotna byt mohla..mam nektere priznaky..boli me bradavky na dotek,3 dny me bolelo bricho jako bych to mela dostat a nedostala..taky me poboliva hlava a mam divnou pachut v puse..tak nevim..hrozne moc si preji cekat malinkaty :e): dokonce se mi o tom zda..

No mozne to je kdybys mela pozdej ovulaci a tim padem bys cekala MS az tak za 5dnu a ted by ti test nic neukazal :) tak nebud smutna tehu mozna jsi a testik muze byt pozitivni az za par dnu :) tak drzim palecky

ahoj , já si myslím, že nejspíš ne, ale je to jen můj názor. Protože když to tak spočítáš, tak zhruba další jsi měla mít kolem 5.ledna a myslím si, že těsně před menstruací otěhotnět nejde. Kdyžtak si to zkus tady spočítat.... http://merenibt.xf.cz/form.html . A dole si můžeš dát i ovulaci a ukáže ti to zhruba, kdy by ti měl ukázat test, jestli jsi nebo ne. A pokud jsi těhu, tak jsi ale otěhotněla podle mě dříve než teď :)

In reply to by WerunkaD

Ahoj
tak já tě musím ubespečit že to de.Já mám dve deti a obe jsme pocali tesne pred MS.....a to druhé byl holí důkaz,přítel byl pryč a přijel dnen před sylvestrem o sylvestru jsme spolu spali a já to měla za dva dny dostat a nedostala ted tu mám vruce pěti měsíčního chlapečka.Akorát jsme měli trošku problémi z vípočtem...............Takže otěhotnět můžeš defakto kdykoli

jak už bylo řečeno, nejlepší je koupit si kvalitní dražší test, některé jsou hodně citlivé a použitelné s vysokou spolehlivostí již v den vynechání menstruace, ty nejlepší dokonce i dřív. Takže když si takový test uděláš, zjistíš hned, jak na tom jsi :o). Já z osobní zkušenosti můžu říct, že fungují dobře, tedy ty kvalitní. Hodně štěstí, držím palečky! ;) :a:

ukají zalešně!!!!!jsou to testy na nic!!!!!kup si jiný test třeba mamatest nebo jak se jim říká...ale best2 ne!!!to jsou nejhorší testy co existují!!!!Mě se to stalo loni taky, tělala jsem si tenhle test a on mi ukazoval pozitivní,tk jsem šla na gyndu a nic!!!!A to jsem tyhle testy měla asi 4 za sebou a všechny byli pozitivní a těhotná jsem přitom nebyla!!!Tak pozor na to!!!!!krásný den :-)

In reply to by Luciiiiiinka21

přesně!chce to jiný test tenhle si pořá kupovala kamarádka,testy pořád negativní pak je v lékárně neměli,koupila si mamatest a byl okamžitě pozitivní hned se objednala k Dr ke kterému šla za 12dní a ten jí řekl že je 12tt!!!takže skoro 3měsíce jí to ukazovalo úplně blbě.Držíme palečky ať tam jsou //.Jinak mě se ukázali na mamatestu // v den očekávání menzes :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka