Problem s prdikama

10.01.2009

Ahojte, jeste se chci zeptat jak resite prdiky. Nas mesicni chlapecek se jimi trapi nekolikrat za den, davame mu nekolikrat denne kapky Sab Simplex, mazu mu brisko masaznim olejem od Weledy ktery pomaha proti boleni briska, a davam mu fenyklovy cajicek, ale nic neucinkuje uplne stoprocentne.. :n: Je nejake fakt osvedcene reseni? Chtela bych mu pomoct aby mel klid a spokojene brisko :cc):
Diky Hanka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj zrovna dneska jsme se bavily se známou o prdíkách my jsme v poho,ale její klučík taky hodně trpěl a sab simplex jim nepomohl.Přesně nevím jak se to jmenu,ale v lékarně koupily nějakej roztok do vody a prej super.Zeptej se oni určitě poradí.My jsme dostaly třešnové pecky koupené v DMkterý nehřeješ v mikrovlně dáš na bříško a uvidíš jakej to je zázrakteda aspon u nás pustila pár prdíku a hned i kakaní.SUPER

Ahojky, tak jsem si zavzpomínala na naše začátky. Kajouška prdíky trápily šíleně. Ale každé mimčo je úplně jiné, takže si to stejně musíš přebrat podle svého. Zkoušeli jsme sab-simplex, ale po tom to bylo ještě horší. Takže jsem masírovala, cvičili jsme a různě posilovali břišní stěnu, to je ten hlavní problém. Jak se posílí, tak tyto problémy sami pominou. Hodně pomohlo, když jsem ze začátku vynechala mléčné výrobky. Nikdy by mě nenapadlo, že to může mít takový vliv. Skvěle se osvědčila taky rektální rourka. Měla jsem z ní strach, protože všude mi říkali, že na tom pak malý bude závislý a už nikdy se sám nevykadí. Není pravda, rourku jsme sem tam použili do půl roku a od té doby ji máme někde zastrčenou.

Ahojky, tak na každé mimi platí úplně něco jiného. Všeobecně co vím, tak sab simplex většinou nezabírá nikomu :n: Ale zase je to dobré kokinko pro mimi :s: Nám tak trošku ulevil Baby Calm a když bylo nejhůř, tak třešňový polštářek do mikrovlnky! :one: Ale jak už jsem psala na každého platí něco jiného, takže musíš bohužel zkoušet a zkoušet! :00: Jinak holky ještě dávají tu rektální trubičku nebo probiotické kapičky (ale pokud je budeš chtít, tak se mrkni na slovensko, je to tam o hodně levnější!!! ;) ) :a:

Ahoj, nám celkově na bříško pomohly kapky Baby Calm. Jsou 100% přírodní, tak mu nebudou nijak ubližovat, a ještě si kup, jestli nemáš, rektální trubičku do zadečku a uvidíš, jak bude spokojenej mimísek. Papa

In reply to by Wagiska

Díky holky všem kdo jste poradil! :) Zkusila jsem koupit ty kapky Baby Calm a vypadá to dobře, pomáhají, ještě si pro jistotu pořídím i rektální tyčinku to se doma neztratí a třeba na ní taky dojde když bude nejhůř. A jak často je můžou ty kapky dávat? Nevadí když za 1 den a noc je dám třeba 10x? Není to moc? :?

In reply to by janulaa

Joj, diky Janulo, nevsimla jsem si ze uz se takova diskuze rozjela :D Pamatuju si na tebe jako na tehulku, mela jsem internet jen v praci a po nastupu na materskou jsem byla az doted bez netu, takze mi ledacos uniklo. Kdy se ti miminko narodilo a vubec - moc gratuluju! :qu:

In reply to by janulaa

Ahojky, nas Kubik se narodil o mesic pozdeji, 8.12. :c: Je to zlaticko a krome tech prdiku a trosku opruzeneho zadecku je vsechno super. Spinka dobre a roste jako z vody. Hrozne to utika! Pripada mi jako bych rodila vcera :00: A co vy holky, jak si to uzivate?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka