po návštěvě u Megiss v porodnici

11.01.2009

Ahoj tak jsme přijeli z porodnice, kde jsme byli za Megiss.
Večer včera dostala injekci DOLZINU - opiát proti bolesti a od té doby klid po pěšině :(
Stále se nic neděje a porod je zcela zastaven - prý to byli " jen silní poslíčci" /????/
Zůstává zatím v porodnici a uvidím co bude zítra po vizitě.
Další termín je okolo 15.ledna tak se to snad pohne a Petříček bude tady! :cc):
Všechny Vás tu zdraví a děkuje za podporu na dálku

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslím na Tebe, ať to máš rychle za sebou! Až to příště přijde ať už je to tutovka!!!!!!!!!!!! :k:

myslela,že už to má chudera za sebou.Chudák tak silné poslíčky a by je tlumili opiaty..no snad už to bude mít brzy za sebou.Držím palečky

Ahoj babičko, že to byly jen posličci tomu nevěřím, ale doktoři jsou doktoři. Snad vědí co dělají.
Držím palce ať se to rychle rozjede a má rychlý a pohodový porod. Romča

In reply to by Romanca

Ahojky Romčo ještě babička nejsem..... stále jen ČEKATELKA :-(
Snad do 15 se to rozjede, kdyby to fakt mělo být až 28.1. tak nás omyje..... Markéta měla do 20!!!! týdne normální menstr a ten 20 týden je podle sona, které ji natočili po vynechání menstr.....
A o pánech doktorech víme asi obě jako zdravotnice své.....
I když primář je skvělý a nemohu na něj říct křivého slovíčka!!!!

In reply to by Megiss

Já vím, už to tak beru, že babička je babička i když je čekatelka. No přesně, o doktorech víme sví jak říkáte...jako zdravotník vím co se děje.
Já mám termín dneska, teda ten poslední, podle mých výpočtů a podle oplodnění jsem měla rodit už dávno a pořád nic, to je tím jak jsem musela půl roku ležet, abych náhodou neporodila předčasně! No jo, co nadělám. Hlavně ať to má Markét v pohodě a není v té nemocnici zbytečně dlouho.

In reply to by Romanca

Jasně i v práci na mě už volají BABKO...:-)
Já věděla skoro na hodinu přesně u obou holek, kdy jsem zapadla a doktor mi v druhém těhotenství tvrdil, že už musím 2 týdny minimálně přenášet a napíchl mě k porodu: Podle mých výpočtů jsem obě holky rodina 39+5 tudiž 2 dny před termínem :-) holka vážila 4,35kg! a 55cm
Macíček!
Ale to vyvolání byla vcelku pohoda...ve středu injekce, čtvrtek rychlý porod asi všeho všudy 3 hodky!!!!!!!! a holka byla na světě! Stahy ihned co 5 minut!!!!
Kéž by všechny tak snadno rodily, přála bych vám to všem.... :||):

In reply to by Romanca

Jee Romi, tak jak to tu čtu, tak si uvědomuju, že jsem ti zapomněla napsat o mé spolubydlící na pokoji v porodnici. Takový podobný případ... Chudák celý listopad proležela na gyndě, aby náhodou nepotratila a potom skoro týden přenášela. Pak ji dali vyvolávačku v deset hodin ráno a v půl druhé už měla toho svého Radimka u sebe, takže taky celkem rychlovka... A taky prvorodička. Tak pa pa, myslím na tebe ... zdraví jedna zrádkyně :D Jo a Megis, tfuj tfuj tfuj - ať už to samozřejmě má za sebou !!!

In reply to by Romanca

Dočkáte se holky všechny, i když vím , že se vám to zdá už celou věčnost a neumíte se dočkat, až to svoje největší štěstí pochováte v náručí :cc): :h: :cc):
Můžete být klidné, jsem na tom stejně :-D

In reply to by elixiiirek

Ahojky, už jsem tě dlouho neviděla. No dneska byl poslední termín a klid po pěšině. Budu přenašečka, ach jo. Kontrola je v úterý, tak se zeptám co se mnou zamýšlejí. Vždycky večer to vypadá na porod a ráno nic. V noci mě děsně bolí záda a třísla, ale to je vše. Včera jsem tu byla, ale jen chvíli, spíš jsem se snažila o nějakou vyvolávačku .... úklid, procházka, vaření atd. Ale nezabralo nic, ani úplněk.

In reply to by Romanca

a co milování,to taky nepomáhá?:-)No po Vánocích jsme byli na Moravě,muj mě na Silvestra požádal u našich o ruku a já řekla ano a pokud budou penízky a vše jak má být tak v září měním příjmení.Jinak já mám ještě časík jsem v 34 tt.No hlavně,že Tě strašili předčasným,já když jsem Tě tu neviděla,jsem myslela,že už jsi v nemocnici.

In reply to by elixiiirek

Jééé, tak to gratuluju. My máme s přítelem výročí seznámení 30.12. - jsme spolu tři roky, ale o ruku mě ještě nepožádal, ale o svatbě už jsme se bavili, asi taky bude v září. Ale na to ještě čas. Teď nad tím přemýšlet nechci.
Sex nepomáhá. Od vánoc se milujem skoro pořád, vůbec mě to nebaví, navíc ty polohy jsou úžasné, a on si to taky neužije. Doktor už minule říkal, že musíme 3 krát denně. Se zbláznil ne? Jsem ráda, že to zvládnu tak jednou. A už jsme se i rozhodli, že nic. že to necháme na osudu, se nebudu mordovat přece.

In reply to by Romanca

to záleží na financích,jelikož ted se soudíme s ex ženou mojeho-nechala mu jen dluhy a spolácení ve výši skoro půl melounu a mojemu jde celá výplata na ruzné splátky,takže jsme ji dávali k soudu a žádali o majetkoprávní vyrovnání,které od rozvodu neměli a tím pádem vše splácí jen on,Zítra se sejdeme s našim právníkem co a jak jelikož nás kontaktoval právník jeho ex že chce mimosoudní dohodu-tak uvidíme co z nich vypadne.no každopádne super už to řešíme nejaký ten mesíc takže tehu super proplakané a vynervované.ale muj je strašně hodný chlap samo že s mouchama,ale je bezelstný a důvěřivý,takže ho nenapadlo že by ona až tohle udelala.No co nejak to zvládnem,tenhle týden bude náročný.4ím dál časteji me pobolívá bříško dole takže super\.-)

In reply to by elixiiirek

já taky probrečela půlku těhu, sice ne kvůli nějaké pipce,ale kvůli předčasnému porodu, který se nakonec nekonal a taky kvůli penězům. Protože přítel musel být pořád v práci, abychom stihli do porodu udělat byt.

In reply to by Romanca

snad to na ty naše cvrčky nebude mít špatný vliv:-(Já aby mel muj na dluhy po ex byla čtvrt roku sama v 5 ráno vypadl ve 2 skončil v prácoi a ve 3 šel dodruhé a přišel v 11:-(Tak pořád,ty životy jsou na prd někdy vid,ale nikdy bych mojeho kvůli tomu neopustila:-)A co bříško bolí??

In reply to by elixiiirek

Taknějak, ještě že mě nic moc nebolí, přenášet a ještě v bolestech to by byl opruz. přítel se těší moc, pořád o miminku mluví. K porodu asi půjde, to se spíš rozhodne na místě. Já ho do toho nenutím.

In reply to by Romanca

ale on se tak teší,až to uvidí,až je mi to nepříjemné to jeho těšení,už debatuje jak přestřihne pupečník,achich och.No a trošku se obávám reakce okoli v nemocnici.Když jsem ležela v 16tt pro krvácení v jedné a zjistili že jsem zdr.sestra tak na me ty sestry koukali jak na exota a byli přidrzlé,jak kdybych s nimi husy pásla.

In reply to by elixiiirek

Tak jim to neříkej, třeba to nezjistí. Já jim teda nebudu říkat že jsem zdravotník. Oni se pak chovají hůř nebo naopak strašně podlízají a to já nechci. Jinak si myslím, že problém nebude. Aspoň bude mít dobrý vztah s miminkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka