nakupování přes internet

11.01.2009

Ahojky holky, jak se máte při neděli? U nás totální pohodička.
Jsem se chtěla jenom tak trošku poinformovat, jaké máte zkušenosti s ankupováním věcičeka všeho přes internet? Když už teď víme, že holčina je zdravoučká, tak se chci pomalu dát do shánění výbavičky :00: A tak jsem koukala na netu a je tam spousta hezkých věciček. Tak váhám, jestli takhle objednávat, jestli věcičky sedí, nebo raději obejít obchody a mrknout kde co mají. (problém trochu je, že jsem v Olmíku docela krátko a jaksik nemám moc přehled, kde co sehat :? ) Děkuju za vaše zkušenosti a názory :) Jana

SilvieS

Já mám většinu věcí koupenou přes internet, kočárek, matraci do postýlky, nějaké oblečení, deky, atd. Už mi chybí jen postýlka. Je to pro mě jednodušší.

In reply to by SilvieS

No to máš pravdu, že je to takové docela jednoduchéa pohodlné, přes ten internet, jenom si říkám, aby ty věcičky a tak pak byly hezké a seděla ivelikost :? no zkusím to a uvidí se :-)

SilvieS

In reply to by mala Jana

Tak velikost se může lišit i u oblečení, které koupíš v kamenném obchodě. Když jsem teď prala a žehlila věci na mimčo, tak jsem si všimla, že se to občas liší. Záleží asi na výrobci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka