Další fotky z dovči - tentokrát z Francie:)

11.01.2009

Ahojík :a: :a: :a:
Pojďte se odreagovat, pozapomenout na každodenní starosti a pokochejte se nádhernou Paříží :c:
A ještě mi napište, jaké město milujete vy (vynecháme Prahu, ta je přece jasná ;) ) a s kým jste ho navštívily?

Já zbožňuju Paříž, naposledy jsem do ní zavítala s kamarádkami, nemělo to chybu :)

Budu se těšit :a:

Ahojky Natali. Tak fotečky jsou fakt překrásné a vidím,že můj typ se jet podívat do Paříže je správný a ty jsi mě v tom jen ujistila. :qu: Už se tam taky moc těším. :one: Je překrásný i Egypt vřele doporučuji Hurgadu hotel SeaGal taky výlet do pouště na čtyřkolkách plavbu lodí a do Káhiry na Pyramidy. Kahira je druhé nejšpinavější město,takže ten smrad a špína je veliká,ale ty pyramidy stojí i za tuto cenu

Ahojky..fotecky su nadherne..moc som zatial necestovala..najdalej som bola v Chorvatsku..ale samozrejme, ze sam i paci Bratislava - je kludnejsia ako Praha a potom este Zlin..tam chodievam za babickou..je toho viac.. :)

a uplně se zamilovala, taky se mi moc líbí Salzburg, Bolsano, Hamburg je těch míst hodně a líbila se mi i Káhira,je to zase uplně jinej svět. :s: ,hlavně,když s váma je milovaný člověk. Gabča,Filípek,Domčulka

Ty fotky jsou nádherné... Paříž určitě patří mezi místa, která bych chtěla vidět :-)..
Jinak já jsem zamilovaná do Anglie... Asi rok a půl zpátky jsem tam byla na poznávačce s kamarádkou... Cantebury - Londýn - Windsor. Bylo to úžasný, v Cantebury nádherná katedrála, Windsor - nejkrásnější zámek co jsem kdy viděla a Londýn.. kapitola sama o sobě :-).. Tolik rozlehlých zelených parků, hned bych je přesunula k nám :-), dechberoucí Tower of London - dýchá z něj tolik historie (mám ráda dobu Tudorovců :-)) - prohlídka korunovačních klenot, a další, další, další... :c:

Paříž je nádherná. Ja tam byla v roce 1997 s kámoškou na poznávácím zájezdě a muj sen ještě jednou jet do Paříže. Eifelovka tam hsem byla až na hoře. Louvre bazilika Sacre coure Versailes no paráda.

SilvieS

Paříž je úžasná! :h: :one: Ty fotky mi připomněly víkend, který jsem tam strávila s přítelem. Dostala jsem ten zájezd od něj jako dárek k 30. narozeninám. :k: Letos dostaneme oba k narozeninám naši berušku :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka