Pobyt v porodnici jak to je ?

11.01.2009

Ahoj holky, chci se zeptat jak je to v porodnici po porodu. Musím tam mít svoje jídlo, nebo Vám tam obědy a svačiny dávaj v rámci pojištění nebo jak to je ? a pokud mne doveze přítel, vystaví mu potvrzení do práce že mně přivezl ? smí se používat na pokoji mobil ? díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj je to tak nějak jak píše špionka.
Dostaneš třikrát denně jídlo, rodina ti může donést cokolik kdykoliv, pokud nemáš nařízenou nějakou dietu, ale to u porodu nebývá. U nás je teda lednice na chodbě asi pro 10 pokojů a nadstarty mají svou.
Mobil používat můžeš normálně. Ale jak už bylo řečeno, ze solidarity ke spolubydlícím, bych si vypla zvonění a netelefonovala bych po 22:00 hodině.
A vystavit by měli normálně doklad příteli, nebo komukoliv jinému kdo tě doveze.

ahoj v porodnici dostanes snidani, obed a veceri. Cokoliv ti tam mohou dovezt. mne manzel vozil piti a ovoce i kdyz byl neustale k dispozici caj. my meli na klasickem pokoji lednici takze to bylo bez problemu. Mobil jsem pouzivala porad jen jsem dodrzovala nocni klid takze jsem ze solidarity k ostatnim netelefonovala po 22 hod. Manzel za mnou prijel k porodu a bez problemu mu sestra dala potvrzeni do prace. Je to vse jen o domluve takze se neboj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka