Jiz 9 mesicu na tomto svete!!!!

11.01.2009

Caute krasky a fesaci!!! :a:
Prejeme vam hezkou, mrazem protkanou lednovou nedeli a piseme dalsi zapis do naseho internetoveho denicku. ;) A procpak ze - proc???? Dneska slavime totiz uz svoje 3/4 mini-narozky :w: :c:
Soucasne miry a vahy momentalne v evidenci nevedem, ale za mesic nas ceka kontrola, tak potom urco hodime nake info ;) Zatim vam vsak muzem sdelit co u nas vse noveho.... co rikate? Takze tady mate hlaseni:
Tety, je to sila - jsme v poradnem skluzu - nemame normalne ani vlasy, ani zub !!! :n: :n: :n: :!k: Ale zase v dalsich cinnostech teda vylozene excelujem .... :dance:
K absolutne nejvetsim vasnim v nasem zivote patri rozhodne jidlo!!!! :hu: :a\|: :\x:
Lucinka uz nejen bagruje vsechny mozne zeleninky a masicka, ale take ovoce, jogurty, frutapury, presnidavky, kukuricne krupky, mlecne i nemlecne kase a kdybych ji dala do ruky rizek, tak ten sni na 100 pro taky. :hu: :a\|: :s:
Laska k jidlu je fakt zcela evidentni, takze vas jiste ani neprekvapi, ze nase prvni slovo nebylo ani maaama, ani taaaata, ale HAM HAM HAM !!!!! :hu: :a\|: :h:
No a jakym dalsim repertoarem dovednosti se muzem jeste pochlubit??? Tak treba ..... vime jak se dela PAAAA PAAAA, jak dela auticko (BRRRR BRRRR) a umime delat PACI PACI (ale trosku ve zvlastni variante - cili nohama). :00: :s:
Jezisek donesl k Vanocum Lucince penove puzzle - a zaujalo ji teda daleko rychleji nez sme vsichni cekali! Dnes ho dokaze rozcupovat na 1000 kousku snad behem vteriny!!! :00: No jo, delani neporadku to je tak celkove nase hobby - takove rozskubane noviny, odmotani cele rulky sacku na plinky, vysypani krabky plne tycinek na cisteni usi ... to je proste nase. }:)
Abyste si ovsem, tety, nemyslely, ze jenom lumpacime, tak pestujem nahodou i vazne konicky, protoze laska ke kniham je taky jednou z nasich vasni - docela me prekvapuje, jak Lucinka se zajmem posloucha, kdyz ji ctu pohadky a jak si stale dokola a dokolecka prohlizi ruzna leporela -zrejme je to budouci knihomol .... coz me samozrejme tesi! :c: :one: .
No radosti v tomto mesici bylo spoustu, ale mezi uplne tu nejvetsi patrilo rozhodne prekonani naseho bojkotu kojeni, ktery trval temer 3 tydny. :00:
Viz: http://www.mojetehotenstvi.cz/jupiii-nas-mlecny-pribeh-pokracuje-o
Zdarilo se, zdarilo. :one: Takze krom caje, sosame dal i mlecne tankery od maminky. :hu: :q: :s:
No a to je tak ve strucnosti vse a my jdem zase neco delat.
Mejte se bajecne a za mesic opet natledanou!!!! :a:
SHARANE+LUCINKA

uf, teda to bylo počteníčko...Lucinka je moc nádherná a taky asi pěknej rarášek. Je moc šikovná, že už umí tolik věcí. Je vidět, že se jí maminka věnuje :one:
Takže sharane, moc ti k Lucince gratuluji, je to opravdu šikulka a určitě ti dělá jen samou radost. Mějte se krásně holky.

ahoj k Vam, od tebe bych si klidne koupila knizku - Nase miminko - :) .. hezky jsi to napsala, at se Vam dal dobre dari preji a malou pohlad za ten krasny usmev :h:

do prvních narozenin je to už jen kousek. Lucinka je prostě vysmátá a spokojená malá slečna :girl: . Zoubky i vlásky brzy určitě dorostou. Tak přejeme hodně zdravíčka a hlavně, aby vás prořezávání zoubků - až přijde jejich čas - moc netrápilo. :a:

ahooojte holky moje! :h: gratulujeme lucince k malemu vyroci, hlavne at je zdravoucka a nadale ji tak paradne chutna! :hu: :one: jinak z vlasku a zoubku si mamko nic nedelej, vsak ono to brzy prijde a nebudes stihat kupovat calgel a hreben :!k: my zaciname mit opacny problem, ofinku uz mame az do oci, asi prijde na radu beruska :00: penove puzzle - to je taky nase, kaja ho dovede rozebrat neuveritelnou rychlosti :dance: jojo, jsou to cisla ty nase holky milovany :c: mejte se famfarove!! :-D (to je z kouzelne skolky, ja vim, ze by se takhle male deti na TV divat nemely, ale kdyz kajuska strasne miluje frantiska, jak to zacne, tak zacne hrozne kricet radosti a povida "fafafafafafa !!!" :!k: ) zabka+kaja

Nazdar LUckko, gratuluju k mini-narozkám. zubem se vůbec netrap, neni o co stát - když to roste, tak to bolí a musí se to čistit....s těma vlasama nevim, ale když se tak koukám na tvoje fotky, tak bych řekl, že nějakej porost na tý hlavě máš
souhlasim s tebou, že lumpačení a jídlo je jednička to asi budeš moje krevní skupina - taky rád jim a po pravdě řečeno, holky dietářky se mi moc nelíbí.
pacipaci mě naši taky učí, je to děsná legrace je pozorovat, jak to dělají....taky občas dělají koulela se ze dvora brambora a vařila myšička kašičku... je to prča, jen doufám, že to neboudou chtít po mě.
četní je skutečně prima to s tebou vážně souhlasím, jen četní od mámy mě moc neba, mám raději, když zpívá.a jinak s kojenim děláš moc dobře, vůbec nechápu, co tě to napadlo nechtít mlíko od mámy :n:
měj se krásně a zase někdy napiš. pa toník :k:

jééé, my taky moc gratulujeme k tříčtvrťáčkům a posíláme vysmáté berušce Lucince spoustu hubiček :c: no a z těch zoubků a vlásků si holky nic nedělejte, Julince taky vylezl první zubajs až někdy po 9. měsíci a culíčky taky ještě dělat nemůžeme :r: a to se na to maminka tak těší :\x:

Lucinko, gratulujem ti s mamkou k 3/4 narozeninkám :k: :k: :k: :\x: :qu: Mě se líbíš i bez vlasů a zoubků a taky je mi sympatický, že ti chutná :hu: , mě totiž taky a moc. Sním na co přijdu :s: A že mi půjčíš tu housenku, prosím, prosím... ;) Mikuláš

Lucinko, gratulujem ti s mamkou k 3/4 narozeninkám :k: :k: :k: :\x: :qu: Mě se líbíš i bez vlasů a zoubků a taky je mi sympatický, že ti chutná :hu: , mě totiž taky a moc. Sním na co přijdu :s: A že mi půjčíš tu housenku, prosím, prosím... ;)

Tak to moc gratulujeme!! Lucinka je pěknej smíšek, to je jasné!! :c: :h: je to šikovná holčička!! Moc se mi líbí ta její housenka..:-D :a: :h:

ahoj luci, tak koukám, že jste na tom s Verčou podobně. :) My mámě sice 8 měsíců, ale zuby nenene, vlásky by se našly tak asi 3, který mají cca 2 cm. :) Jídlo před Verčou ani nemůžeme vyslovit, natož ukázat. Akorát nejsme tak šikovný. Ham říkáme při jídle. :) Máma říkáme, když chceme v noci mlíko a mamka dělá, že spí. :) A ještě říkáme pápá a bába, ale tu jen občas. táta ještě na to svý čeká. :)
Ale co jsme ti chtěly? Popřát k těm mini narozeninkám. :)

:qu: :qu: :qu: Lucinko jsi kočka, ikdyž bezzubá ale z toho si nic nedělej, jedou vylízt museji :girl: :girl: :girl: jsi šikulka :h: :h:

Ahojky Lucinko, tady Míša. To jsi ale pěkná šikulka a že nemáš vlásky a ani zoubky, tak z toho si nic nedělej, alespon Tě neotravují s účesem jako mě mamka a taky nemusíš nic kousat :s: Mě bylo včera 11 měsíců...jejda už tak dlouho jsme na tom světě a tolik toho už umíme :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka