Čaj na otěhotnění????

11.01.2009

Holky, chci se zeptat, moje kamarádka se s přítelem snaží dlouhodobě o miminko, jaké máte zkušenosti s čajem na otěhotnění? Chtěla bych ho kamarádce koupit, ale nevím ani kde a jak se jmenuje, můžete mi prosím poradit? Děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

uz jsem to tady radila vice maminkam,snad to nektere taky pomohlo..... a na rychly porod jsem pila malinik... jako prvorodicka jsem trikrat zatlacila a mala byla venku.

In reply to by AndreaLove

Moc děkuji, vyřídím. A k druhému miminku gratuluji, také bychom chtěli druhé, ale malému jsou teprve čtyři měsíce a já se bojím, že bych to nezvládla takhle krátce po sobě, takže Tebe obdivuji.

já si koupila kontryhel,chmel,měsíček- zamíchala jsem to jako jednu směsku a pila to kazdé rano,rovnou lzicku(15 min luhovat) a vecer šalvěj rovnou lzicku. Mám to přímo od bylinkáře Pavla Váni a na to,že mi lekari rekli,ze mit deti nebudu protoze mi nedozravaji vajicka,tak jsem byla tehotna okamzite. pije se to 6 tydnu a 14 dni pauza...

Ten čajík se jmenuje kontryhelový a 20 sáčků stojí kolem 20kč. Je docela dobrej a měl by se pít asi tak 2x denně. zlepšuje problémy při menstruaci (nepravidelnost a bolesti) a zlepšuje děložní sliznici, takže se miminko lépe uchytí. Hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka