Pomoc..už si nevím rady:-(

11.01.2009

Ahoj holky,jsem tady nová a mám takovej problem.S přítelem sme se milovali asi uz po 5ten den:-) byli jsme na sebe hodně natěšení a při posledním pohl.styku (nic mě nebolelo) sem začala krvácet.Nechápem proč.????Jinak se už 3měsíc pokoušíme o miminko ale zatím marně.Teď jsme si říkali že by to mohlo vyjíd,jenže to krvácení nás zaskočilo,nevíte čím to může být?Přítel už je hodně natěšený na miminko a o niče jiném nemluvi:-),prosím poraďte...Pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

když to nebyla ms, tak to třeba může být jen hodně prokrvený čípek, nějaká cévka asi praskla a proto to krvácení, to se stává a i kdybys byla těhotná, tak to miminku nemohlo ubĺížit ;)

Ahojky. :a:
Tohle se nám stalo tehdy, když jsem měla před menstruací, která nechtěla vůbec přijít, neměla jsem ani žádné příznaky a jakmilem jsme na to vlítli, tak se to hned pořááádně spustilo... bez varování. :?

SilvieS

A přesně takhle jsme počali naši malou prdelku. :) Dováděli jsme v posteli, až si přítel všimnul, že krvácím. Nic mě nebolelo. Doktorka taky na nic nepřišla. A pak mi nepřišla MS a test byl pozitivní. Držím pěsti, ať jsi stejný případ. :k:

děkuji za rady holky ale nebylo to právě vůbec po MS.A dnes ráno se to stalo zase,jen doufám že máte pravdu:-)

myslim ze to nic nebude, jen ze ti ji pritel za ten den asi dost prosoupal:))))jinak myslim ze ti pritel nemohl nijak ublizit, bud v klidu a prijemne snazeni:)

Ahojky,jestli to bylo těsně po MS,tak to mohlo být tím. Taky už se mi to stalo,když jsme se nemohli dočkat jeden druhého a ještě mi to úplně neskončilo :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka