Katasrtofa...

11.01.2009

tak rychle podam info o plavani .. Katastrofa - mala celou dobu v bazene probrecela :00: noi voda byla na ni asi studena ale v hernicce to radila jak cerna ruka :D detem kradla dudliky a oni zase ji.. no sranda.. priste to snad bude lepsi , vemu ji tam naky hracky a snad to bude v pohode :D

to me mrzi,ze tvoje slunicko dneska tak plakalo,ale nevzdavej to a ver,ze to bude treba priste lepsi :one: .Urcite je dobry,ze to nevzdas a at si Rozinka pomalicku zvyka,protoze jinak jednou dopadnete jako my letos u more,kdy jsme si to prilis neuzili s nasim 2letym,protoze do more odmitl a pistel a rval a jecel a vubec byl hysteriskej,protoze more pry studiiiiiii :( ;) Dnes lituju,ze jsem ho netrenovala uz driv.. :) :a:

už to vidím už to tu čtu :one: no si zvykne :) my měli problém 3x se sprchou, protože nebyl zvyklý že si může cáknout do oka :00: ale pak se to taky poddalo :c: Rozinka bude určiitě šikulka :one:

Ahojky Johanko, zrovna jsem na Tebe myslela, jak se Vám líbilo plavčo.....do blogu jsem dala fotečky. Nám se líbilo, Míša brečel jen když si ho vzala instruktorka jinak byl ve svém živlu, ale přišlo to čeho jsem se tak bála....máme rýmu :r:

ahojky, vy tam nemáte hračky? Verča taky občas na plavání fňuká, jako třeba dnes. Jakmile se jí chce jen trochu spát nebo má hlad, tak je po náladě. Ale jinak se jí líbí. Příště to bude určitě lepší. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka