Dotaz

11.01.2009

Ahoj holky,mam dotaz,jak dlouho pred porodem jste prestaly ridit auto? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já řídila ještě den před porodem. Myslím, že pokud nemáš nějaké problémy, třeba křeče nebo závratě a tak, co by mohlo být při řízení nebezpečné, tak není důvod přestat řídit.

Já bych se klidně do porodnice i odvezla...pracovala jsem do 37tt a nonstop jezdila autem!!! Bez problému!

ahojky já teda řídím a řídila bych dál ale manža se prý o mě bojí tak nechce abych řídila,jen kdybych jela aspon s někym.Zítra mam jet k doktoru,mam to asi 15km a jela bych sama ale prý mě tam raději odveze,no tak nevím...

In reply to by piribidi

Jo?Já jsem docela zvyklá na to auto takže nevím jak s tím pochodí že mě nepustí uvidíme ale možná ho přesvědčím že to zvládnu sama.Taky si myslím jako píšou tady kolegyně že když se citíš dobře tak by neměl být problém,i když člověk nikdy nevím.Jsem 35tt a ještě bych pojezdila ;)

ahojky ja ridila normalne az do 40tt,brisko jsem nemela moc velky,takze mi nikde neprekazelo..Do 35tt jsem jezdila i dlouhe trasy-Pardubice-Ostrava,pak uz jen ty kratsi,ale jen z duvodu,ze me z dlouheho sezeni boleli zada. :a:

já jsem řídila vlastně skoro až do porodu ..... vždycky jsems i pečlivě nandala pás a tu spodní část posunula až úplně pod bříško ... kdyby náhodou a vyryzila jsem. Jen na poslední kontrolu jsem se nechala odvést manželem... to byl týden do termínu ... už mi bylo tak nějak divně ... no a rovnou si mě tam nechali a porodila jsem... Takže klidně můžeš řídit až do porodu, podle toho jak se budeš cítit ty .... jen buď hodně opatrná ....Gábina

In reply to by Gábina

ja si ten pas co ma byt pod briskem davam pro jistotu za zada,me se teda jeste ridi dobre holky ale rodina na me kouka jako by me chteli zakousnout :qu: ,tak me napadlo jestli taky prave nektera ridite nebo jestli jsem,, blazen" :a:

Je to horší, protože máš daleko pomalejší reakce. Sice už teda nejezdím 1000km za den, ale bez auta bych se asi zbláznila! Vypadá to, že budu rodit plánovaně, tak doufám že to tak bude a já se budu moct odvézt do porodnice :) Akorát mám teda strašný strach aby se mi nestala nějaká nehoda...

Je problém řídit auto s mimískem?? já jsem v 7tt a řídím pořád!AHA jo před porodem jsem si to blbě přečetla:-D Tak to nevím ale docela by mě to taky zajímalo!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka