co na cestu z porodnice, ale pro sebe :-)

11.01.2009

Ahoj maminky a maminky -cekatelky :-)
Jak seblizi termin porodu, zacinam byt vic a vic nervozni. Jeste tento tyden jsem delala zkousky, tak jsem se zabavila, ale ted uz jen vymyslim a doladuji detaily pripravy :-)
Tak mne napadlo, tasku do porodnice mam, pro sebe i pro miminko, obleceni na cestu domu pro Matyska taky, ale na cestu domu pro sebe??
Kolik kg jste asi nechali v porodnici? Aby pak ze me nespadli tehotenske kalhoty nebo sukne... Pres boky se totiz do sveho pred tehu obleceni vejdu, ale brisko mi bude stale viset, tak nevim...
No asi zustanu v tom tehotenskem, pro jistotu, abych se nestresovala, ze mi je me obleceni moc narvane :-)
Mejte se moc hezky a vasi mimouskove taky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nedelam si iluze, ze bych se najednou vesla do svych netehotenskych kalhot :\/: A stejne je hlavne dulezity, aby jsi se citila pohodlne. My to jeste ke vsemu mame domu asi 10 minutek....

Já pojedu dom v těhotenských kalhotech, kdyby mi přece jen byly velké o čemž pochybuju tak si beru ještě tepláky a prostě jedu v teplákách.

tak ja jsem z porodnice odchazela v tom, v cem jsem tam prijela, v tehu laclacich. Takze jsem nemusela resit, jestli mi kalhoty spadnou nebo ne :s: ja jsem nechala v porodnici 15kg. Kdyztak si vem pasek :///: tak at mas pohodovej a rychej porod :h: :a:

Ahoj,
tak já jsem přibrala tak asi 25kg, pak už jsem na váhu nevlezla. Domů jsem jela ve svých těhotenských věcech a rozhodně ze mě nespadli. Těhotenské džíny nosím vlastně do teďka :-g( a to už jsou malému 3 měsíce. Ale začínají mi konečně padat :s: , ještě že mají v pase gumu na stahování. Kdy se vejdu do svých věcí fakt nevím :00:

Já jsem přibrala 15 kilo a když jsem jela z porodnice, tak jsem měla dole jen šest a ještě měsíc po porodu jsem se vešla jen do těhukalhot. Teď jsem skoro zpátky na své váze, ale trochu se mi rozšířila pánev, takže mám kalhoty o číslo větší.

Ahojky, já tedy ještě nerodila a budu až v květnu,takže to vyřeším nějakýma šatečkama či sukní. Ale co vím,když rodily kamarádky,tak určo bych si nebrala žádné upnuté staré rifle (ikdyž je přes boky oblečeš),protože budeš celá bolavá-šitá po porodu,tak nejlépe jet domů v něčem volném :-)) (u mne by to v zimním období vyhrály tepláky) Přeji pohodový porod!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky