Azalie

11.01.2009

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli nektera berete antikoncepci Azalia a jestli mate nektera pocit, ze jste po ni pribrala. Ja porad nevim jestli to co mi narostlo na zadku a stehnech je vanocni tuk :) nebo je to proste hormonama. Beru ji od 15.12. A taky bych se chtela zeptat, jestli se bere jako normalni HA, ze se delaj mezi platickama mezery nebo jestli mam hned najet na novy platicko az doberu to prvni. Dekuji, L. :h:

ber to bez přestávky.
jinak hubout se mi nedaří, shodila jsem 20 kilo, ale těch poslední 7 mi nějak nejde. je pravda, že se v jídle nijak nežinýruju, ale nejim o moc víc než před těhu. no a na břiše mám špek a zadek se mi celelj klepe :-( ale jestli je to ANT to netuším. protože taky nekouřim a před těhu jsem hulila, tak to taky může bejt důvod ale hlavně si myslim, že je to proto,ž e mám jinej typ pohybu než dřív. v práci jsem toho trochu víc nachodila a byla celekem pod stresem. teď pod stresem nejsem a mám krásně namakaný ruce :s:

Ja ji beru taky,ma se brat bez prestavky...nepripada mi,ze bych pribrala, spise mi jdou kila dolu,ale to je asi i tim,ze mala je zivel :)

Bere se pořád dál.Je pravda,že tlustá si nepřipadám,spíš,že ty dvě kila navíc se mě drží jako klíště..ale je pravda,že večer žeru,jsem :pig: ,ale jindy není čas,no :!k:

Ahoj, tak já jsem jí brala dva měsíce bez pauzy ne jen že mi po ní nebylo nejlíp, ale také jsem nabrala pět kilo a teď mi vůbec nejdou dolů, jsem z toho docela hotová pač jsem se už konečně dostala na váhu před těhotenstvím a teď tohle. Tak asi tak.

No já ji právě vysadila ale brát jí máš pořád bez přestávek a stím tloustnutím mě se pořád jen váha držela at jsem dělala cokoliv tak nic tak nevím jestli mužeš po ní tloustnout.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka