Ukázal se, uličníček :-)

11.01.2009

Ahoj děvčata,
tak podávám hlašení číslo dva. Dnes se konečně na UTZ ukázala vytoužená fazolka :s: Odpovídá to, že jsem ve 4 tt. Konečně po 4 dnech si mohu oddychnout, že to není mimoděložní těhu :00: Moc všem děkuji za palačky, moc to pomohlo a i za podporu. Nevím, jak bych to bez Vás zvládla :°:
Zítra by nás měli i pustit, hurá :w: :w: :w: :w: :w: :w: :\x: :\x: :\x:

Jsem moc ráda, že to všechno dobře dopadlo, dva dny jsem tu nebyla, tak jsem hned hledala tvůj přispěvek... přeju krásné těhotenství a už žádné stresy :) :\x: :\x: :\x:

Moc děkuju ještě jednou a pro vysvětlení, proč jsem byla v nemocnici. Podle poslední pořádné MS, která přišla v termínu, jsem měla cca dva měsíce, i když dle UTZ a i hladiny HCG jsem na 8 tt rozhodně nevypadala, proto Dr. měli strach, že se jedná o mimo. Vůbec se nepočítalo, že bych mohla být takhle krátce těhu a dle OVU.

Ahojky. Tak to oooooooooooobrovská gratulace k mimískovi. :qu: :qu: :qu: Tak ať jste hlavně oba zdraví :one: :c:

Mam z tebe radost,ze je to jak to je,ale ja ti to rikala.. ;) :) Super,ze uz se prdousek ukazal,ale ze si dal na cas,nebo dala? ;) At uz ti to utece a zitra rychle domu,pac doma je doma,sak vime..Hodne stesti :w: :a:

a velká gratulace :||): at se daří a jste zdraví. :cc): a určitě zůstaň doma...i když se budeš nudit tak zase pak můžeš říci, že jsi udělala vše pro mimi aby jste byli v pohodě a zdraví :\x:

Moc blahopřeji! :)
Nechápu ale moc, proč jsi vůbec musela ležet v nemocnici, vždyť v této brzké fázi není žádné nic vidět na utz, jen sliznice a lehce vyšší hcg, proč se vlastně dr. lekli a proč máš být doma, když je vše jak má?

Moc vám všem děkuju, už se nemůžu dočkat, až budu doma a budeme se užívat toho krásného pocitu :-) Už jsem v to ani nedoufala, jsem moc ráda a všem Vám moc děkuji za myšlenky na mě a držení pěštiček. Pomohly jste mně mooooooc :w: :w: :w: :w: :w:
Teď je musím se rozhodnout, zda zůstat doma nebo zatím ne, bylo mně doporučeno, ať zůstanu, alespoň do 3 měsíce.
Zůstaly byste doma? Jsem hodně akční člověk a bez pohybu, školy a práce si nedovedu představit, co budu dělat? :?
Ale určitě se s Vámi tady zabavím :s: :s:
Ještě jednou děkuju :h: :h: :h:

In reply to by ha.nka

Asi taky zůstanu, nechci nic riskovat, abych si pak něco nevyčítala :n: Ta telka nevím, poslední dobou tam dávají čím dél větší kulovku :\/: Ale hlásit se budeme pravidelně, jak i rosteme :||): Jen doufám, že mně nebude špatně :spid: To bych pak byla protivná :r:

Moc ti gratulu, :\x: :\x: četla jsem všechny tvoje příspěvky a s napětím čekala, jak to dopadne!! A DOPADLO TO VÝBORNĚ!!!! Tak se teď hlavně opatruj, ať jsi ty i ta tvoje "zlobivá fazolka" v pořádku! :!k: :!k: :!k:

:) Moc na tebe stále myslim a ty píšeš tak skvělou zprávu ježiš to mám radost i za Tebe................. :\x: :\x: :\x: konečně vykoukla ta :h: tvoje fazolka :e): :qu: :qu: Přeji Vám hodně štěstíčka a zdravíčka.......Moc gratuluju moc moc moc posílám velkou pusu :) :a:

super,super a jenom super!!!!!!tak gratuluji,hlavně zdravíčko a bud na sebe opatrná,kočko!!!!krásný den :-)

tak to mám obrovskou radost a hrozně moc gratuluji k fazolce. :cc): :cc): :cc):
Chtěla jsem se zeptat, od kud jsi? Koukala jsem že je kraj Plzeňský. To jsem taky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka