BOLSET KOSTI

11.01.2009

Ahojky maminky, chci se vás zeptat.Máte některá v vás bolesti tzv.stydké kosti???Já to mám , je to šílene,nemužu pořadne chodit a v noci se otočit na druhy bok, nebo problem si sama obut boty,Bylo mi řečeno , že se v tehu uvolnuji vazy a chodi mi dole ty kosti, tak snad to brz yprejde...Katka

až v cca 33 tt, před tím jsem hodně hopsala na balóně, tak snad to pomáhalo, teďko už to tolik nepomáhá, asi jak malý tlačí a tlačí ://: Ale možná bez balónu by to bylo horší. Boty si ovšem obouvám sama a mám problém jen s dechem a žáhou, jak to stlačím, tak se pak musím vyfunět a začnou mi proudit šťávy zpět do krku. Bohužel, v sedě už se neobuji :///: Tak snad bude lépe, zkus ten balón... :dance:

SilvieS

Dnes začínám 31 tt a třísla a stydká kost mě bolí už tak od 20 tt, je to čím dál horší. Asi budu muset vyzkoušet ten balón.

Ahojky. Já to taky měla, ale naštěstí až před porodem. Bylo to nepříjemný,a el boty jsem si sama v pohodě obula. To máš asi horší :( Zeptej se na to dr. Vzpomínám si, že mi o tom něco říkal, ale už si nepamatuju co :( Tak ať to zvládneš :w:

Ahoj, tohle potká v těhu snad opravdu každou. Mně na to pomohl podpůrný těhotenský pás a pak ještě můžeš zkusit uvolňovací cviky na balóně. Ale bohužel, z větší části se to musí asi přetrpět. Tak hodně štěstí a výdrže. :a: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka