Nutrilon + čaj ?

11.01.2009

Ahojky chtěla bych se zeptat davate dětem i čajík když jste na nutrilonu? malemu je 10tt,- ještě jsem čaj nedavala .... chci ho davat až začneme s přikrmama,-
Nemužu malemu ubližit když ma jen mličko?

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě doktor řekl, že čaj vůbec nepotřebuje, ale v každý lékárně mi doporučili čaj dávat, názory se hodně liší, ale rozhodně bych ho prckovi nenutila když ho nechce. Míšovi moc chutná, pije ho prakticky od narození, pomáhá i při zácpě a pravidelně mu ho dávám v poledne po zelenince. Myslím, že ledviny se zatěžují asi stejně, jako když mu uděláš větší dávku mlíka, ale tři flašky, to je moc.

Ahoj my dáváme čajík jen tak na ovlažený a po krknutí jen tak malinko aby zapila to mlíko(Nutrilon) jinak mezi tím když je vzhůru taky ta 10ml je v klidu a docela jí chutná.

Je děkuji Vám za odpovědí jsem rada že nejsem sama kdo nedavá čajík moje sesta dava tomu svemu prckovi čajík jsou mu 4. měsíce ale když my řekla že deně vypije i 3. plne flašky čaje tak valím oči ... a mě furt říka že maleho trapím.... ale já si myslím že ho trapí ona vždyt mu musí zatěšovat ledviny když pije takové množství,,,,

Já dávám čaj v případě že se nemužeme vykadit.Tak jí před jídlem dám 50ml čaje a pak nutrilon a už kadíme.Jinak mi ho taky nechce a musím jí nějak pomoct když jí to trápí.

My jsme na Nutrilonu od čtyř týdnů a čaj nedávám. Naše MuDr. říkala, že čaj se má dávat jen ve vedrech. Chci ho začít dávat až teď od ukončeného šestého měsíce s příkrmama. Uvidím, co mi na to řekne naše dětská.

Nazdárek. My jsme na Bebě a čaj jsme dávat zkusila. Malýmu ale vůbec nešmakuje. Hází u toho strašný obličeje. Tak jsem zkusila, jestli by nepil jenom převařenou vodu a tý si trochu cucne a nechce taky. Tak asi žízeň nemá. Jsou mu už skoro čtyři měsíce.

Ahojky.My jsme na nutrilonu od 3týdne a čaj už dáváme.Koupila jsem mu v lékárně od Hippu granulovaný fenyklový, ten je od narození.A malému celkem chutná.Dávám mu ho trošku vždycky mezi krmením, aby neměl žízeň, protože UM je přeci jen hustší, než mateřské.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka