Ovulka proběhla....:-)

10.01.2009

Milý deníčku a všechny holky,

tak já hlásím, že ovulka proběhla, teplotka se drží (i když možná jen díky Proveře).. ;) . Jinak malý vzkaz pro Helušku, jsme vážně asi dvojčata nebo co :qu: , aspoň naše teploty tomu odpovídají :s: ... jinak teda holky, nic moc neočekávám, jen mrchu :spid: .. docela mě začíná vadit Provera, bolí mě po ní hlava, špatně se mi dýchá (za což mě zastřelí alergoložka hned příští týden :s: ) a navíc mám průjem... :( ... minulej měsíc jsem to jaksi nepozorovala, ale když si tak vzpomínám bylo to podobný.... před braním Provery jsem v pohodě a přibližně od druhé dne, co ji beru, se mi začnou tyto potíže projevovat :? ... no doktor už o tom ví, psala jsem mu mejlíka, v pondělí by měl být zpátky ze služební cesty, tak snad se ozve a nějak to vyřešíme.... jinak přeji krásný zbytek víkendu, já se jdu pěkně naložit do vaničky i s manžílkem a možná dáme večer vínko a uděláme si pohodičku... :a: :one: :dance: :c: :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

Ahoj lulu :smich: to je fakt drsne jak se ti ta teplotka uhnizdila uplne stejne jako me :) tak ti poslu pokracovani http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65124/nummer=2 ale preju ti at je to jinak at jde teplotka vice nahoru ja uz to zacinam videt na mrchu no dneska jsem si delala testik a samozrejme nega, no ale hlavu si z toho moc nedelam jeste je brzo :)
koukej nasla jsem grafiky ktere i nam davaji nadeji :smich:
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/58023.html?u=1
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/57579.html?u=1
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/58298.html?u=1

Ahoj Lulu, držím palce aby se zadařilo. S doktorem tu proveru určitě nějak vyřešíte. Hezky si užijte pohodičku a zbytek víkendu :a:

Ahoj. Já Proveru taky beru,ale kvůli pravidelnýmu menzesu,ale takovýhle vedlejší účinky nemám. Snáším to v pohodě.
Je to divný,že máš tolik vedlejších příznaků. Je dobře,že jsi napsala doktorovi. Uvidíš co Ti doktor v pondělí řekne. Snad to bude ok. Tak si užijte s manžílkem krásný pohodový večer.........

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky