Jsem macecha!!!!!

janka.82
10.01.2009

Děvčata, musím se s Vámi podělit, co jsem provedla a doufám, že to Matýskovi nějak neublížilo!!!!! Udělala jsem mu nutrilon a jdu krmit. Vždy si jen cucl a začal se kroutit- vůbec nechtěl jíst!!!! Cucl si asi 4x a pořád u toho zlobil. Tak říkám, to je ňáký divný. Tak jsem to ochutnala, jestli to není horký a ono to bylo kyselý!!!! Proč?????????? Vyvářela jsem konvici octem a zapomněla jsem na to!!!!!!!!!! Chudinka můj malinkatej :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

ivka2222

už tam posílám sociálku a vezmou ti i manžela :s: :s: :s: :s: :s: :a:

Moje kamarádka ze střední se napila technického benzínu, který nechal její taťka na lince ve flašce od nějaké minerálky. Museli jí pumpovat žaludek a tak.... chudinka... Ale naštěstí byla v pořádku :s: :a:

tak hlavně, že to byl jen ocet a Matýskovi se nic nestalo ;) Já zas udělala malý nutrilon do studený vody a vůbec mě to nepřišlo divný, že mě flaška studí :00: Jo a moje mamka když mě bylo 15 tak dala přes noc do konvice nějakej prášek na vyčištění a já si ráno výdycky vařila čaj, jenže naštěstí ten den jsem nestíhala a čaj si neudělala a ona za mnou s tátem přijela na praxi jestli jsem v pořádku a nemám nějakou otravu :s:

In reply to by janka.82

:s: my měli doma takovou plastovou lahev na čaj když jsem byla dítě a máma do toho dala ocet a já se jednou tak napila ,ale to bylo zklamání,když jsem vylokla ocet :s: . Hele Jani já přijedu na panáka jo,ale ne že zase budeš čistotná :!k: ,Gabča,Filípek,Domčulka

janka.82

In reply to by Bestyjka.

Tak jo, přijeď, já někde vyštrachám panáky z půdy :!k: Ještě jsem se divila, proč malej nechce jíst :s: Ještěže jsem to ochutnala. Mít dýl trpělivost, tak nevím, jak by to dopadlo. Chudinka malej. Pak jsem mu dělala nové papání, a to už malej usínal. Takže toho moc nesnědl :D

Jani. neboooj..to je v pohode.. Si dobra mamina :c: moja mamca raz segre tiez takto dala flasku a Ivcan echcela...vsetko vyblinkala a mamina zistila preco ..pred tym vymyla flasku savom a trochu tam ostalo :00: tiez na to zabudla a taky si to vycitala... ale segre sa nic nestalo a je naprosto v poriadku :///:

Macech určitě nejsi.. :n: :n: :) .To se stane, ale věřím, že to muselo být hodně nepříjemné, jak pro tebe, tak hlavně pro malýho... :O .Ale stane se... ;) .Já Majdince vařím vodu v jejím hrnci, je to na dvě dávky a máme malou indukční plotýnku, tak je to hned... :one: .

ne robot, Malej si jen cucnul a myslím,že ocet mu neublížil a že by si i tělíčko poradilo a vyzvracel by to. Vodní kámen to je prevít viď. Já se taky nadělám blbostí,já sem zase žhář :s: .Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky