Tak to bude asi chlapeček :)

09.01.2009

Ahoj holky, tak jsem byla v úterý na UZ v 16. týdnu. Brali mi 3 ampule krve na testy - no hrůza. Je mi z krve špatně. Doktorka mi řekla, že když tam něco najdou tak mi do 10 dní budou volat a když to bude OK, tak volat nebudou. No a ve středu ráno telefon z gyndy, že maji výsledky krve. V tu chvíli by se ve mě krve nedořezali. Mám nižší hladinu železa, tak mi dali nějaký prášky ale jinak je to ok. Tak jsem si byla nakoupit červenou řepu, červený maso, cereálie, tmavý pečivo a dlabu a dlabu.
Na UZ byl se mnou i přítel (byl z toho takovej vykulenej:). No a bylo tam vidět něco jako pinďa, tak to bude asi chlapeček Jiřík. No uvidíme...Když se mě předtím ptali jestli bych chtěla spíš kluka nebo holku, nevěděla jsem. Bylo mi to šumák. Teď bych ale asi raději toho kluka. Teď jdu 2/2 na Bulovku na velký UZ na ty vývojový vady. Tak snad to bude dobrý. Holky, můžu si tam vzít přítele i mamku? Je to její první vnouče a chtěla by ho taky už vidět. Co myslíte?
Jo a taky mám nějaký výtok, tak si musim zavádět nějaký hnusný žlutý tablety:( Brrrr.
Mějte se! A.

Moc ti gratuluju!!! Jste šikovní :-)
Vzala bych sebou oba, myslím, že to vadit nebude. Taky bych raději chlapečka, ale je to naše první, tak je to jedno, hlavně, abychom měly mimíse zdravé!!!
pa Eva

Ahoj.To je už tak brzy vidět co to bude?Já jsem teprve 10+6,ale to že bych už za měsíc mohla vědět,co to bude,je super :one: Mám už syna.Nejdřív jsem chtěla holku,teď je mi to jedno,hlavně ať je to zdravý.Já jdu na vývojový vady už příští týden.Teda nejdřív na krev,utz mi teprve řeknou.Nejdu moc brzy?Že ty jdeš až teď.Nebo se chodí víckrát?Držím palečky,ať je vše v pořádku!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka